Tgrt Haber

Lugano hocası Torti'den itiraf: Bu statta oynamak Fenerbahçe stadından daha zor

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ağustos 2024 01:11 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 01:14
Lugano hocası Torti'den itiraf: Bu statta oynamak Fenerbahçe stadından daha zor

Beşiktaş ile karşılaşmasından mağlup ayrılan Lugano'nun teknik direktörü Mattia Croci Torti'den açıklama geldi. Stadyuma işaret eden Torti "Bu statta oynamak Fenerbahçe stadından çok daha zor." yorumunu yaptı.

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci Torti, Beşiktaş​'a kaybettikleri rövanş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Torti "Bu statta oynamak Fenerbahçe stadından çok daha zor. Bu seyirci önünde, bu atmosferde kulübede oyuncularla iletişim kurmak bile çok zor. Dolayısıyla buradaki atmosferi ayırmak istiyorum"

Lugano hocası Torti'den itiraf: Bu statta oynamak Fenerbahçe stadından daha zor - 1. Resim

5-1 skorla Beşiktaş'a yenilen FC Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci Torti, Beşiktaş'ın kaliteli bir takım olduğunu kendilerine gösterdiğini ve turu geçen olduğunu vurgulayarak tebrik etti.

BEŞİKTAŞ'IN OYUNCULARINI ÖVDÜ

Torti takımın oyuncu kalitesini de değerlendirerek “Gerçekten çok kaliteli oyunculara sahip bir takım. Her zaman yüksek performans gösterebilmek kolay değil. İlk maçta bunu yapabildik fakat bugün yapamadık. Immobile ve Rafa Silva gibi oyuncular oyunun seyrini bir anda değiştirebilecek kalitede. Bugün hak eden takım Beşiktaş’tı. Turu geçtikleri için tebrik ediyorum. Biz yolumuza UEFA Konferans Ligi’nde devam edeceğiz. O turnuvada da sabırım belli bir seviyede olacağız” şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE KIYASLAMASI YAPTI

Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin oynadığı futbolu kıyaslayan İsviçreli teknik direktör, “Beşiktaş’ta hız ve geçiş futbolunda iyi işler yapabiliyor. Fenerbahçe ise tecrübeli oyuncularla oyununu ileriye götürmeye çalışıyor. Şu anki Beşiktaş’ın özellikle hız ve oyun içerisindeki geçişleri daha iyi görünüyor” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...