Tgrt Haber

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye 2 dev talip!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
08 Ağustos 2024 03:28 - Güncelleme : 08 Ağustos 2024 03:31
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye 2 dev talip!

Fenerbahçe'nin Fransız ekibi Lille'e 2-1 yenildiği Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu maçında frikikten şahane bir gol atan milli yıldız İrfan Can Kahveci için transfer iddiası ortaya atıldı. İki Avrupa ekibi, İrfan Can Kahveci için devrede.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Lille'e 2-1 mağlup olduğu maçta harika bir gole imza atan İrfan Can Kahveci için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

AVRUPA'DAN İKİ EKİP İSTİYOR

Daha önce Suudi ekiplerinden gelen teklifleri kabul etmeyen İrfan Can Kahveci'ye Fransa'dan Monaco, İtalya'dan ise Lazio'nun talip olduğu kaydedildi.

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Monaco ve Lazio, Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci'nin transfer şartlarını soruşturmaya başladı.

ASTRONOMİK TEKLİF GELMEZSE...

Fenerbahçe'de geçen sezon 46 resmi maça çıkan İrfan Can, 18 gol ve 12 asistlik katkı verdi.

Sarı-lacivertli kulübün astronomik bir teklif gelmediği sürece ayrılığa izin vermeyeceği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, transfer döneminin ardından sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında bitecek olan İrfan Can Kahveci ile yeni kontrat görüşmelerine başlayacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...