Tgrt Haber

İsmail Kartal açıkladı! Fenerbahçe'nin yeni kaptanı belli oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: beIN Sports
12 Temmuz 2023 22:29 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 22:30
İsmail Kartal açıkladı! Fenerbahçe'nin yeni kaptanı belli oldu 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kızılyıldız ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu. "Rakibin sert oynamasından ve hakemin buna izin vermesinden dolayı, biz bugün istediğimiz oyunu oynamadık" diyen Kartal, takımın yeni kaptanını da açıkladı.  

Rusya'nın Saint Petersburg şehrinde düzenlenen Pari Premier Cup turnuvasının ikinci maçında Fenerbahçe​, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız​'a 3-1 yenilerek yeni sezon hazırlıklarındaki ilk mağlubiyetini aldı.

Karşılaşmanın ardından tecrübeli çalıstırcı İsmail Kartal​, maç değerlendirmesinde "Rakibin sert oynamasından ve hakemin buna izin vermesinden dolayı, biz bugün istediğimiz oyunu oynamadık. Rakip takımda bir lig, kupa maçı gibi bir gerginlik vardı. En az 2 oyuncunun atılması gerekiyordu. En son ben atıldım, dayanamadım sahanın içine girdim. Osayi'nin ayağı kırılacaktı, Osayi'ye kart gösterdi. Sonra beni attı. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Biz bugün kaybettik, iyi yapamadığımız şeylerden ders çıkardık. Bunların üzerine çalışacağız" dedi. 

YENİ KAPTAN DZEKO 

Fenerbahçe formasıyla ilk kez sahaya çıkan Sarı-Laciverlilerin dünyaca ünlü yıldızı Edin Dzeko​'nun kaptanlık bandını takması hakkında da konuşan Kartal, "Dzeko, dünya çapında bir oyuncu. Çok büyük bir profesyonel bir oyuncu. Böyle bir karar verdik. Takımın kaptanı olacak. Onun yanında 2 Türk oyuncu kaptanımız olacak. Altay, Mert Hakan, İrfan Can ona yardımcı olacak. Öyle bir karar aldık" dedi. 

Fenerbahçe'nin yeni kaptanı Edin Dzeko

Transfer gündemi ve takımın hazırlıklarında son durumundan bahseden tecrübeli çalıştırıcı, "Kampa geç gelen oyunculardan biri Batshuayi​. Birçok oyuncu var milli takımdan geç gelen oyuncu. Bunları normal karşılıyorum. Bunlar hazırlık maçları. Bu tür maçlarda oyuncuları deneyeceğiz. Szymanski'den sonra da bazı oyuncular aramıza katılacak. Görüşmeler devam ediyor. A planı, B planı. Szymanski'nin gelmesi bizim için önemli bir transfer. Yaptığımız çalışmalar sonucunda birkaç oyuncu daha gelebilir aramıza" ifadelerini kullandı.  

 

Kaynak: beIN Sports

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...