Tgrt Haber

Lazio ile adı anılan Lucas Torreira'dan menajerine uyarı

20 Temmuz 2023 09:03 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 09:03
Lazio ile adı anılan Lucas Torreira'dan menajerine uyarı

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’nun transfer listesinde yer alan Galatasaray futbolcusu Lucas Torreira, sarı-kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu söyleyerek menajerine uyarıda bulundu.

Galatasaray’a geçen sezon başında Premier Lig devi Arsenal’den transfer olan ve şampiyonlukta önemli pay sahibi oyunculardan olan Lucas Torreira, İtalya Serie Aekibi Lazio’nun transfer listesinde yer alıyor.

Sabah’ın haberine göre İtalyan ekibin Torreira'nın transferi için oyuncunun menajeri ve Galatasarayile iletişime geçtiği bilinirken; Uruguaylı futbolcu da menajerine bir uyarı iletti.

"İSTANBUL'DA ÇOK MUTLUYUM"

27 yaşındaki deneyimli orta saha, menajeri Bentancur’a, “İstanbul’da çok mutluyum. Galatasaray’da devam edeceğim” diyerek başka kulüplerle görüşmemesi konusunda uyarıda bulundu.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Geçen sezon sarı-kırmızılı formayla Süper Lig’de 31 maça çıkan Uruguaylı, 1 asist katkısında bulunurken 6 da sarı kart gördü.

Torreira, Arsenal’den Galatasaray’a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu ve Haziran 2026’ya kadar sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi bulunuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...