Tgrt Haber

Halil Umut Meler hakkında üzücü detay! 10 günlük bebeği için naklini istedi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 12:33 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 12:47
Halil Umut Meler hakkında üzücü detay! 10 günlük bebeği için naklini istedi

Ankaragücü-Rizespor maçı sonrası ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'in 10 gün önce baba olduğu ve bebeğini görmek için hastaneden ambulansla İzmir'e naklini istediği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı Türk futboluna kara bir leke olarak yazıldı. Maçın ardından Ankaragücü​ Başkanı Faruk Koca​, sahaya girerek maçın hakemi Halil Umut Meler​'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Koca'nın yanındaki kişiler de yere düşen Meler'i tekmeledi.

10 GÜN ÖNCE BABA OLDU

Saldırının ardından sol gözü moraran 37 yaşındaki hakem, linçten güvenlik güçleri tarafından kurtarılırken sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Türkiye'yi dünyanın gözü önünde küçük düşüren olayın ardından Halil Umut Meler ile ilgili üzücü bir detay ortaya çıktı. Meler'in eşinin geçtiğimiz hafta doğum gerçekleştirdiği ve FIFA kokartlı hakemin çiçeği burnunda baba olduğu öğrenildi. Meler'in hastanede tedavisi sürerken hastane yetkilileriyle temasa geçerek, 10 günlük bebeğini görmek için gerekirse ambulansla İzmir'e naklini istediği belirtildi

DOKTORDAN AÇIKLAMA: KALICI HASAR YOK

Öte yandan Meler'in sağlık durumu hakkında doktoru Başhekim Mehmet Yörübulut, bilgi verdi. Yörübulut, açıklamasında "Akşam da paylaşmıştık; sol gözündeki kanama azalmaya başladı. Oradaki kırık yavaş yavaş iyileşecektir. Sabah da beyin kontrollerini tekrar yaptık. Herhangi bir hasarımız yok beyinde. Sol göz kanaması azalıyor ve kalıcı bir hasar olmayacak" dedi

Meler'in durumunun tüm branşlar tarafından değerlendirildiğini belirten Yörübulut, "Bugün sadece belki olayın verdiği stres nedeniyle tansiyonu yükseldi. Kontrol altına aldık. Bugün muhtemelen yine misafimiz olacak. Büyük bir ihtimalle yarın sabah taburcu olmasını planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...