Tgrt Haber

Menajeri Sebastian Szymanski'nin değerini açıkladı: Paha biçilemez 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Przeglad Sportowy
11 Ekim 2023 17:20 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 17:39
Menajeri Sebastian Szymanski'nin değerini açıkladı: Paha biçilemez 

Trendyol Sürel Lig'e fırtına gibi başlayan Fenerbahçe'nin Polonyalı futbolcusu Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Menajer Piekarski, futbolcunun geleceği hakkında görüşlerini aktardı. 

Fenerbahçe​'nin yıldız orta shaası Sebastian Szymanski​'nin menajeri Mariusz Piekarski, Polonya basınından Przeglad Sportowy'e kritik değerlendirmelerde bulundu. 

Piekarski, Polonyalı yıldızın Fenerbahçe'de başarılı olmak istediğini söylerken Szymanski'nin paha biçilemez bir futbolcu olduğunu belirtti. 

Szymanski'nin menajerinin açıklamaları şu şekilde:

"Ben dedikodularla uğraşmam. Gerçekler üzerinden hareket etmeyi tercih ederim. Bu gerçekler de Sebastian Szymanski'nin yeni kulübünden henüz 3. ayında olması ve tüm Fenerbahçelilerin Szymanski için deli olması.

"HEDEFİ ŞAMPİYONLAR LİGİ​"

"Szymanski, Fenerbahçe'de başarılı olmak, Şampiyonlar Ligi'nde katılmak istiyor. Feyenoord ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadı ama Fenerbahçe ile başarabilir. Kulüp için 1 numaralı hedef Türkiye şampiyonluğunu yeniden kazanmak. Bu nedenle Avrupa maçlarında Sebastian da dahil olmak üzere bazı oyuncular zaman zaman yedek kalabiliyor."

"PAHA BİÇİLEMEZ" 

Szymanski için dillerde dolaşan rakamı söyleyen Piekarski, "Fenerbahçe'nin bugün Szymanski'den 30-40 milyon Euro para kazanabileceği söyleniyor ama bence şu anda Szymanski paha biçilemez bir futbolcu" diyerek övgüyle bahsetti. 

"GALATASARAYLILAR BİLE SEVİYOR"

"Szymanski'yi ziyaret etmek için geçenlerde İstanbul'a gittim. Huzur içinde konuşabilmek için bir yat kiraladım. Bir restoranda oturup konuşamıyoruz, imkansız. Galatasaraylı taraftarlar bile Sebastian Szymanski ile fotoğraf çektiriyor."

"ŞİMDİYE KADARKİ EN ZOR TRANSFER"

"Sebastian Szymanski'nin transferi, şu ana kadar yaptığım en zor transferdi. Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum ama iki haftadan uzun bir süre boyunca stres altındaydım. Üç kulüp vardı. Dinamo Moskova, Feyenoord ve Fenerbahçe. Bir telefon görüşmesi, diğerini tetikledi. İstanbul'dan iki büyük kulüp Szymanski için kıyasıya rekabet ediyordu; Galatasaray ve Fenerbahçe. Ruslar acımasızdı, çok sıkı pazarlık yaptılar ve fiyatı hiç düşürmediler. Sebastian için en önemlisi bonservisiyle birlikte transferdi. Sonunda Rusya'dan ayrıldı ki bunu çok istiyordu. İç huzuruna yeniden kavuştu."

 

 

Kaynak: Przeglad Sportowy
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...