Tgrt Haber

Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçıyla alakalı 54 kişiye suç duyurusu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ağustos 2024 20:03 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 20:06

Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Göztepe evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldırı gerçekleştirilen maça ilişkin Fenerbahçe 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Geride bıraktığımız hafta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe maçının ikinci yarısında deplasman tribününe alınmayan Fenerbahçe taraftarları için saha kenarından oyun alanına girerken Göztepe tribünlerinden madde yağdı.

Kulüp yöneticisi Fatih Özkan'ın arkadan saldırısına uğrayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçıyla alakalı 54 kişiye suç duyurusu  - 1. Resim

54 KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU...

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Ligin 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır

Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken bir kısım şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır.

Konu ile ilgili ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de görüşmeler dikkatle yapılmakta ve süreç takip edilmektedir." denildi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...