Tgrt Haber

Son dakika: Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika maçı Litvanya'da oynanacak

Editör: Ömer Özcan / Kaynak: tgrthaber.com
17 Ekim 2024 18:21 - Güncelleme : 17 Ekim 2024 18:40
Son dakika: Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika maçı Litvanya'da oynanacak

Son dakika: EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'nun ev sahibi olduğu ve İstanbul'da oynanması gereken Maccabi Tel Aviv maçı, güvenlik tedbirleri nedeniyle Litvanya'da oynanacak.

Fenerbahçe Beko​ ile Maccabi Playtika arasında 29 Ekim Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanması gereken Turkish Airlines EuroLeague 6. hafta müsabakasının yeri değişti. Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada; yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla maçın Litvanya​'da oynanacağı ifade edildi.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA:

Takımımız Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında 29 Ekim Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanması gereken Turkish Airlines EuroLeague 6. hafta müsabakası, yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla farklı bir ülkede oynanacaktır.

Tedbir odaklı verilen bu karar doğrultusunda, Kulübümüz ve EuroLeague yetkililerince yapılan araştırma ve görüşmeler neticesinde; Müsabakaya yerel otoriteler tarafından bu müsabakanın oynanmasına izin verilen, ilgili tarihte uygunluğu bulunan ve EuroLeague müsabaka kriterlerini karşıyabilen Litvanya'nın Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena'nın ev sahipliği yapmasına karar verilmiştir.

Yerel saat ile 20.30'da oynanacak müsabaka taraftarlara açık olacaktır.

Müsabakanın bilet satışı ve kombine sahiplerimizin bu karşılaşmanın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanamayacak olması dolayısıyla yaşayacakları mağduriyetin giderilmesi ile ilgili bilgilendirme resmi internet sitemizden yapılacaktır.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fırat17 Ekim 2024 18:48

Vay be böyle bir şey de olabilirmiş

Sonraki Haber Yükleniyor...