Tgrt Haber

Süper Lig devinden Alexis Sanchez bombası! Menajeriyle temas kuruldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
11 Haziran 2024 11:17 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 11:28
Süper Lig devinden Alexis Sanchez bombası! Menajeriyle temas kuruldu

İtalyan ekibi Inter'e şampiyonluk kazanarak veda etmeye hazırlanan Alexis Sanchez ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Şilili yıldızı transfer etmek isteyen Süper Lig devinin menajerler aracılığıyla ilk teması kurduğu öğrenildi.

Yaz transfer döneminde birçok kulübü peşinden koşturması beklenen Alexis Sanchez​'in yolu Türkiye​'ye düşebilir. Inter​ ile sezonu şampiyon tamamladıktan sonra yeni sözleşme imzalaması beklenmeyen Şilili futbolcuya Süper Lig​'den talip çıktı.

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Trabzonspor​'un Alexis Sanchez​'i transfer etmek istediği öne sürüldü.

Üst düzey yıldız transferi yaparak hem heyecan uyandırmak hem de taraftarları yeniden stada çekmek isteyen bordo mavili yönetim harekete geçti.

TRANSFERDE DEV RAKİP

İspanya basınından AS gazetesi, Inter​ ile kontratı biten Alexis Sanchez’in Trabzonspor​'un gündeminde olduğunu yazdı. Haberde, Trabzonspor’un 35 yaşındaki Şilili yıldızın menajeriyle temas kurduğu belirtildi.

Süper Lig devinden Alexis Sanchez bombası! Menajeriyle temas kuruldu - 1. Resim

Ancak İtalya’dan Parma ve Udinese’nin yanı sıra MLS ekiplerinden Inter​ Miami ile Arjantin devi River Plate’in de Sanchez’le ilgilendiği kaydedildi.

GALATASARAY'IN DA GÜNDEMİNDEYDİ

Daha önce Barcelona, Arsenal, Manchester United gibi dev kulüplerde forma giyen Sanchez’i geçen sezon Galatasaray transfer etmeye çalışmış, ancak tecrübeli oyuncu Inter’e gitmişti.

İtalyan ekibiyle bu sezon çıktığı 31 maçta 4 gol, 5 asistlik performans sergileyen Sanchez’in geleceğiyle henüz kesin karar vermediği vurgulandı.

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...