Tgrt Haber

16. Uluslararası MEB Robot Yarışması için geri sayım başladı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Eylül 2024 23:03 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 23:05

Yerli ve milli teknoloji hamleleri meyvelerini vermeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 16. Uluslararası MEB Robot Yarışması için son başvuru tarihini 20 Eylül olarak paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı​'nın düzenlediği 16. Uluslararası MEB Robot Yarışması'na katılmak isteyen öğrencilerin son başvuru tarihi​ 20 Eylül olarak belirlendi. Yarışmaya katılmak ve detaylı bilgi almak için http://robot.meb.gov.tr adresini ziyaret edebilir.

16. Uluslararası MEB Robot Yarışması için geri sayım başladı! - 1. Resim

ÖĞRENCİLER İÇİN FIRSAT

Farklı kategorilerde düzenlenecek yarışmada, öğrenciler hem eğlenecek hem de robot teknolojileri konusunda bilgilerini derinleştirecek.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Sevgili gençler, geri sayım başladı. “16. Uluslararası MEB Robot Yarışması”nda yerinizi almayı unutmayın!” denildi.

16. Uluslararası MEB Robot Yarışması için geri sayım başladı! - 2. Resim

Yarışmalara katılım için son başvuru tarihi ise 20 Eylül.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif10 Eylül 2024 23:06

Bu haberi okudumda çok güzel geldi bana, bayram gibi olmuş sanki gençlerimize bu kadar destek olmak inanılmaz. Umarım katılımcılar da yarışmayı kazanır

Sonraki Haber Yükleniyor...