Tgrt Haber

40 bin TL’lik Galaxy S23 Ultra’da şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor: Samsung’tan açıklama gecikmedi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Google
22 Şubat 2023 08:02 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 09:24
40 bin TL’lik Galaxy S23 Ultra’da şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor: Samsung’tan açıklama gecikmedi!

Yakın zamanda piyasaya sürülen, Türkiye pazarında 40 bin TL’lik fiyattan satışa sunulan Galaxy S23 Ultra’da, can sıkan bir ekran sorunu ortaya çıktı. Gelen şikayetlerin ardından Samsung’tan da cevap gecikmedi.

Samsung​, bu ayın başlarında en yeni amiral gemisi telefonları GalaxyS23serisini tanıttı. Şirketin şu anda en üst düzey telefonu Galaxy S23 Ultra​ ve cihaz Türkiye pazarında 40binTL civarında fiyat etiketiyle satılıyor.

Ancak telefonu satın alan kullanıcılar, GalaxyS23Ultra’daki bir sorun nedeniyle forumlarında toplandı. Üst üste şikayetlerin geldiği S23 Ultra’nın, ekran tarafındaki kusur kullanıcılardan tepki aldı. Samsung ise konuya ilişkin ilk açıklamasını yaptı.

SAMSUNG, S23 ULTRA ŞİKAYETLERİNE CEVAP VERDİ

Dünyanın en iyi ekranlarından birini kullanan Galaxy S23 Ultra, ekranındaki bir kusur nedeniyle gündem oldu. Resimde de görüldüğü gibi dikkatli bakıldığında S23 Ultra’nın alt kısmında, ekranın üzerinde bazı çizgi gibi deformeler mevcut.

Alt kısımda yer alan bu bölümde kullanıcılar bir deforme olduğunu fark etti ve durumu sosyal mecralardan bildirdi. Öyle ki bunu fark eden kullanıcı sayısı giderek arttı ve Samsung, daha fazla kaosa neden olmaması için açıklamayaptı.

40 bin TL’lik Galaxy S23 Ultra’da şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor: Samsung’tan açıklama gecikmedi!

Samsung, Galaxy S23 Ultra’nın alt kısmındaki çizikliğin bir kusur olmadığını açıkladı. Şirket, verdiği cevapta ‘ekranın birkaç katmanı nedeniyle bazı bölümler ezilmiş gibi görünebilir, fakat bu bir kusur değil, toz ve suya dayanıklılık için ekranın yapısı bu şekilde tasarlanıyor’ ifadelerini kullanıldı. Ayrıca kullanıcıların telefonu kullanmasında hiçbir engel olmadığını da belirtti.

SAMSUNG, BU DURUMU DAHA ÖNCEDEN WEB SİTESİNDE BELİRTMİŞTİ

Her ne kadar kullanıcılar durumu yeni fark etse de Samsung, ekrandaki kusur gibi görünen bu durumla ilgili özel bir web sayfası bile açmıştı. Söz konusu sayfada şu bilgilere yer veriliyor:

‘’Ekran paneli, doğrudan ekran panelinin üzerinde kaplanan yüzey temperli cam da dahil olmak üzere birçok bileşen katmanından oluşur. Yabancı nesnelerin veya sıvıların girmesini etkili bir şekilde önleyebilen su geçirmez/toz geçirmez bir yapısal tasarımı benimser. Tüm Samsung ürünleri sıkı dahili kalite denetimlerinden geçmiştir. Gösterge paneli, birden çok bileşenden oluşan bir bileşendir (yüzey temperli cam, toz geçirmez, su geçirmez katman...), güçlü ışıkla aydınlatılırsa, belirli açılarda ışık kırılmasından sonra çizgiler görmek mümkün olabilir. Bu normal bir olgudur ve ürünün işlevini ve ömrünü etkilemez, lütfen kullanmaktan çekinmeyin.’’

Peki sizler telefon ekranlarınızda bir kusur fark etttiniz mi? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: 9to5Google

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Musto22 Şubat 2023 13:10

Altın mı satın alıyoruz la ???? yoksa tam mı jsjsk

Sonraki Haber Yükleniyor...