Tgrt Haber

Abonelikler artık daha ucuza alınabilecek: Apple ‘Şartlı İndirim Sistemi’ni duyurdu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
18 Aralık 2023 11:07 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 11:09
Abonelikler artık daha ucuza alınabilecek: Apple ‘Şartlı İndirim Sistemi’ni duyurdu

Apple, kullanıcıların indirimli fiyata aboneliklerden faydalanabilmesi için yeni ‘Şartlı İndirim Sistemi’ni duyurdu. Bu sistem, ikinci bir abonelik için tasarlandı.

Apple​, kullanıcıların cebini düşündüğü yeni bir indirim​ sistemi duyurdu. App Store​ aboneleri ‘şartlı fiyatlandırma’ ile artık daha uygun fiyata abonelik​ elde edebilecek. Peki bu sistem nasıl işliyor?

Aktarılan bilgilere göre bir kullanıcı, yeni bir abonelikte artık geliştirici tarafından sunulan indirime tabii tutulabilecek. Örneğin A uygulamasının aboneliğinden faydalanıyorsanız, bu geliştirici B uygulamasına daha uygun fiyata sahip olacağınız bir fırsat sunabilir. İşte detaylar... 

ŞARTLI İNDİRİM SİSTEMİ, ABONELERİN CEBİNİ DÜŞÜNECEK

Geliştiricilerin daha çok abone kazanması için atılan bu adım, bir aboneliğe bağlı kalındığı sürece başka bir aboneliği indirimli fiyata satın almaya imkan sunuyor.

Hem aynı geliştiricinin uygulamalarında hem de farklı geliştiricilerin uygulamalarında işleyebilen sistemin önümüzdeki aylarda daha çok geliştirici için açılacağı belirtiliyor.

Bununla birlikte geliştiricilerin nasıl bir fiyatlandırma izleyeceğini şimdiden planlaması gerektiği ve 2024’ün ocak ayında, sistem hakkında paylaşılacak bilgiler için bildirimleri açık tutmaları gerektiği de açıklamada yer alıyor.

Aslında sistemin mantığı şöyle işliyor; bir uygulamanın abonelik hizmetine dahil olduğunuzu varsayın. Eğer size sunulan teklifte geliştirici/geliştiriciler bu imkânı veriyorsa başka bir aboneliğe indirimli şekilde sahip olabilme fırsatı doğuyor.

Biraz daha açıklık getirecek olursak örneğin, Oceans dergisinin premium abonesine The Mountaineer'a normal 5,99 $/ay yerine indirimli olarak 4,99 $/ay fiyatla abone olma fırsatı sunulabilir. Müşteriler, The Ocean abonesi olarak kaldıkları sürece indirimli fiyattan faydalanabilecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...