Tgrt Haber

Sony’den PS5 Slim için radikal değişiklik: İnternet bağlantısı zorunlu kılınacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Eurogamer
25 Ekim 2023 15:45 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 15:49
Sony’den PS5 Slim için radikal değişiklik: İnternet bağlantısı zorunlu kılınacak

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkan yeni PlayStation 5 Slim için Sony ilginç bir karar aldı. Oyun devi PS5 Slim kurulumunda internet bağlantısını zorunlu kılacak.

Sony​, geçtiğimiz günlerde mevcut PlayStation 5’ten daha hafif olan PS5​ Slim’i duyurdu. Dikkat çeken özelliklerle gelen bu konsol için satışların yıl sonuna kadar başlaması bekleniyor. Ancak bunun öncesinde kullanıcıları bekleyen bir sürpriz var.

PS5 Slim kutularında, konsolun kurulumu sırasında internet bağlantısının zorunlu olduğunu gösteren bir uyarı fark edildi. Kurulum sırasında disk sürücüsü ve PS5 konsolunu eşleştirmek için internet bağlantısına ihtiyaç olacak. 

PS5 SLİM KURULUMU İÇİN İNTERNET BAĞLANTISI ŞART

Sony’nin kurulum sırasında internet bağlantısını neden zorunlu hale getirdiği kesin olarak bilinmiyor. Fakat bu muhtemelen korsanlığa karşı alınan bir önlem de olabilir.

Öte yandan Sony, PS5 Slim'in tam olarak ne zaman satışa çıkacağını henüz söylemedi. Ancak mevcut PS5 stok durumuna göre yeni konsolun satışları da çok gecikmeden başlayabilir. 

Sony’den PS5 Slim için radikal değişiklik: İnternet bağlantısı zorunlu kılınacak

PS5 Slim, mevcut modele kıyasla hacimde yüzde 30'luk bir azalmaya sahip ve 1 TB depolama alanıyla geliyor.  İki konsol arasındaki temel fark taşınabilir disk sürücülü versiyona sahip olması. 

Kaynak: Eurogamer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...