Tgrt Haber

Apple Music 2023 Replay çıktı mı? Apple Music Replay nasıl kullanılır?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: MacRumors
28 Kasım 2023 19:35 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 19:36
Apple Music 2023 Replay çıktı mı? Apple Music Replay nasıl kullanılır?

2023 yılında en çok dinlediğiniz şarkıların, albümlerin, çalma listelerinin bir özetini çıkaran 'Apple Music Replay 2023' resmen çıktı. Spotify Wrapped özelliğine rakip olarak çıkarılan Apple Music Replay, yeni özelliklerle güncellendi.

Teknoloji devi Apple, müzik platformu Apple Music​ kullanıcıları için 2023​ yılına özel olarak tasarlanmış 'Apple Music Replay 2023' deneyimini duyurdu. Bu özellik, abonelerin yıl boyunca en çok dinledikleri sanatçıları, şarkıları, albümleri ve daha fazlasını görmelerini sağlıyor.

Apple, 2023 için Apple Music Replay deneyiminde, daha koyu bir renk paleti ve Highlight Reel'deki yeni animasyonlar da dahil olmak üzere bazı değişiklikler yaptı. Kilometre taşları artık iOS'ta da görüntülenebiliyor ve Öne Çıkanlar ilk kez doğrudan sosyal medya platformlarında paylaşılabiliyor.

APPLE MUSIC REPLAY 2023 ÇIKTI

Kullanıcılar, Replay web sayfasına girmeden önce "Highlight Reel" özelliğini deneyimleyebilecek. Bu özellik, dinleme geçmişinize dayalı olarak geçen yılın müzikal öne çıkanlarını, animasyonlu kartlar üzerinden sosyal medya tarzında sunuyor. Bu kartların mobil cihazlara hitap ettiğini de belirtmek gerek.

Ek olarak kullanıcılar, geçen yılın en iyi albümleri ve çalma listelerinin daha bilgilendirici dökümlerini içeren öne çıkan bölümleri Replay sayfasının alt kısmında bulabilecek. Ayrıca Apple Music Replay 2023 çalma listelerini sayfanın alt kısmındaki Müzik uygulamasına da ekleyebilirsiniz.

Apple Music‌ Replay, Apple'ın Spotify Wrapped özelliğine rakip olarak çıktı. Ancak yalnızca web tarayıcısı üzerinden erişebiliyor. Apple Müzik uygulamasının kendisi, yalnızca yıl içindeki en iyi şarkılarınızın en çok çalınanlara göre sıralanmış temel bir çalma listesini gösterebilir ve çalabilir.

2023 ‌Apple Music‌ Replay deneyiminizi görüntülemek ve yeni Highlight Reel özelliğini denemek için replay.music.apple.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: MacRumors
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...