Tgrt Haber

Apple Vision Pro için geliştirilen ChatGPT uygulaması kullanıma sunuldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 15:11 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 15:11
Apple Vision Pro için geliştirilen ChatGPT uygulaması kullanıma sunuldu

ChatGPT'nin iOS versiyonunu kısa süre önce App Store'de indirmeye sunan OpenAI, Apple Vision Pro için de geliştirilen yeni uygulamalayı kullanıma sundu.

Apple​'ın yeni akıllı kulaklığı Vision Pro​ satışa sunuldu ve ABD'de yüz binlerce kullanıcıya ulaştı. Uygulamalar söz konusu olduğunda Netflix ve YouTube Vision Pro'ya özel bir uygulama geliştirmeyeceğini duyurdu.

Ancak yapay zeka uygulaması Vision Pro'da kullanılabilecek. OpenAI​, kısa süre önce X'ten yaptığı duyuruda ChatGPT​'nin Vision Pro sürümünü kullanıma sunduğunu açıkladı.

CHATGPT'NİN VİSİON PRO SÜRÜMÜ ÇIKTI

OpenAI, sosyal medya hesabından ChatGPT'nin Vision Pro versiyonunu piyasaya sürdüğünü, artık yapay zekanın Vision Pro ana ekranına geldiğini belirtti.

Genel olarak özel olarak tasarlanan ChatGPT, iPad versiyonunundan çok da farklı değil.

VisionOS'taki görüntü efekti İPad ile hemen hemen aynı. Ayrıca VisionOS için ek stil efektleri sağlanmadığını da belirtmekte fayda var.

VentureBeat isimli kaynağa göre ChatGPT VisionOS sürümü, kullanıcıların en yeni GPT-4 Turbo modeliyle konuşmasına imkan tanıyacak. 

Bilmeyenler için GPT-4 Turbo, Kasım 2023'te piyasaya çıktı. Mevcut GPT-4 Turbo'dan daha ucuz olmasının yanı sıra bilgi tabanı da Nisan 2023 verilerine dayanıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...