Tgrt Haber

Apple, Vision Pro için internet sitesinde geri sayım başlattı! 3.500 dolarlık cihaz satışa çıkıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5mac
01 Şubat 2024 10:35 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 10:38
Apple, Vision Pro için internet sitesinde geri sayım başlattı! 3.500 dolarlık cihaz satışa çıkıyor

Apple, yeni Vision Pro'yu ön siparişe sunmasının ardından online satış için de apple.com üzerinden geri sayım başlattı.

Geçtiğiimiz hafta itibariyle ön sipariş veren kullanıcılara ulaşan Apple​ Vision Pro​'nun, şimdi de online satışları herkes için başlıyor.

3.500 dolardan satışa çıkacak bu kulaklık için Apple, internet sitesinden Vision Pro temalı bir geri sayım başlattı. Cihazın ne zaman satışa çıkacağını gösteren bu makaleye apple.com üzerinden ulaşılabiliyor.

APPLE VİSİON PRO İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

9to5.com'un aktardığına göre Salı günü, Apple Vision Pro'nun ilk kutu açılım videoları yayınlandı. Meraklı kullanıcılar içerik üreticiler tarafından paylaşılan bu video ile ürünü görme şansına sahip oldu.

Apple, Vision Pro için internet sitesinde geri sayım başlattı! 3.500 dolarlık cihaz satışa çıkıyor - 1. Resim

Öyle ki Apple, kulaklık kullanıcılara ulaşmadan önce yazılım güncellemesi de yayınlamıştı. VisionOS 1.0 güncellemesi, bu ürün için yayınlanan ilk güncellemeydi. Daha çok yeniliği getirecek VisionOS 2 güncellemesinin de Haziran ayında düzenlenecek WWDC etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Apple Vision Pro'nun fiziksel satışları ilk olarak ABD'de başlayacak. Geri sayımdan da görüldüğü üzere diğer ülkeler Apple Store'a giriş yaptığında böyle bir şey göremiyor. Dolayısıyla ürün ilk olarak ABD'de satışa çıkarken, daha sonra diğer ülkeler için de takvim belirlenecektir.

Kaynak: 9to5mac
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...