Tgrt Haber

Arkadan direksiyon mu? Tesla Cybertruck’ın dikkat çeken yeni görüntüsü paylaşıldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2023 14:03 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 14:06
Arkadan direksiyon mu? Tesla Cybertruck’ın dikkat çeken yeni görüntüsü paylaşıldı

Elon Musk’ın şirketi Tesla tarafından uzun süredir üzerine çalışılan Cybertruck, yolda U dönüşü yaptığı sırada anbean görüntülendi.

Elektrikli otomobil markası Tesla​ ile piyasadaki en iyi elektrikli araçlara sahip olan Elon Musk​, yakında şirketin ilk elektrikli kamyoneti Cybertruck​ modelini piyasaya sürecek.

Yollara çıkmaya hazırlanan ve ilginç tasarımıyla dikkatleri çeken Tesla Cybertruck, The Kilowatts isimli bir kaynak tarafından U dönüşü yaptığı anlarda görüntülendi.

CYBERTRUCK YOLLARDA GÖRÜNMEYE DEVAM EDİYOR

Yayıncı tarafından paylaşılan videoda Cybertruck’un, arka tekerleklerinin U dönüşü sırasında  hafifçe döndüğünü ve araca sadece ön tekerleklerin yönlendirilmesi durumunda sahip olacağından daha küçük bir dönüş yarıçapı verdiği görüldü.

Bu da akıllara kamyonetin arkasında bir direksiyon daha var iddiasını getirdi. Hatta bir kullanıcının direksiyonla ilgili sorusuna The Kilowatts "Emin değilim ama mevcut gibi görünüyor" cevabını verdi.

https://x.com/klwtts/status/1705409441586467231?s=20

Cybertruck'ın ilk teslimatlarına önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor, ancak Tesla'nın araç için ne zaman bir teslimat etkinliği düzenlemeyi planladığı belli değil. Aracın üretimine Temmuz ayında Tesla'nın Austin, Teksas'taki Superfactory'sinde başlandı ve geçen ayın sonlarında 100 adet üretildiği haberi bildirildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...