Tgrt Haber

Banana oyunu rekor kırdı! En amaçsız Steam oyunu Banana en çok para kazandıran oldu

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
24 Haziran 2024 15:32 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 17:20
Banana oyunu rekor kırdı! En amaçsız Steam oyunu Banana en çok para kazandıran oldu

Steam'in çıkardığı yeni oyunu Banana şaşırtan bir ilgi ile karşılandı. Psikolojik korku oyun dalında eklenen Banana adeta rekor kırdı. Banana'nın Steam'de 24 saat içinde 884 bin oyuncuya eş zamanlı gitmesi ise oyunun alt yapısındaki güçte kanıtlanmış oldu.

Banana oyunu neden rekor kırdı? sorusu kafaları karıştırdı. Oyunun aniden popüler olması Steam ekibini de şaşırttı. Dünyanın dört bir yanında oynanan Banana ise bazı oyuncu takımlarında merak duygusunu uyandırdı. Oyunun ilginç bir şekilde beğeni alması vatandaşlar tarafından aratıldı. 

BANANA OYUNU REKOR KIRDI! 

Ücretsiz olarak Steam tarafından sunulan Banana oyunu eş zamanlı oyuncu kitlesine sahip olan nadir oyunlardan biri oldu. En ilginç kısmı ise Banana oyununu Steam psikolojik korku kategorisine ekledi. Haziran ayının ilk günü piyasaya giren Banana 16 kişi tarafından eş zamanlı oynanıyor. 

Banana oyunu rekor kırdı! En amaçsız Steam oyununun çıkışı herkesi şaşırttı - 1. Resim

EN AMAÇSIZ STEAM OYUNUNUN ÇIKIŞI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Her gün 24 saat içinde eş zamanlı ise 884 bin 469 kişi tarafından oynandı. Steam listesinde en iyi kategoride yer alarak 9. sıraya yükseldi. Öte yandan günlük oyunlar listesinde ise Counter-Strike 2'den sonra yer aldı. Yani günlük en çok oynanan oyunda ikinci olan banana en popüler oyunlar arasında ise 9. oldu. 

Banana oyunu rekor kırdı! En amaçsız Steam oyununun çıkışı herkesi şaşırttı - 2. Resim

BANANA NASIL OYNANIYOR?

Banana oyunu nasıl oynanıyor? sorusunun cevabı ise; Oyun son derece basittir. Ücretsiz tıklanan oyunda toplanana bananalar yani muzlar tek tek toplandıktan sonra diğer oyunculara 250 dolara kadar satılabiliyor. Banana kısa sürede bağımlılık yaptı. Oyuncular kazançlarının değerini artırmak için 24 saat bilgisayar başında muz topluyor. Tek zor noktası muzların hepsi farklı olması lazım. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...