Tgrt Haber

ChatGPT iPhone için çok önemli desteğe kavuştu: Artık Siri ile soru sorulabilecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
08 Haziran 2023 15:31 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 15:38
ChatGPT iPhone için çok önemli desteğe kavuştu: Artık Siri ile soru sorulabilecek

Birkaç hafta önce iOS işletim sistemli cihazlar için piyasaya sürülen ChatGPT uygulaması, iPhone'da çok önemli bir özelliğe kavuşacak.

OpenAI​'in yapay zeka sohbet robotu ChatGPT​, birkaç hafta önce iOS​ işletim sistemli cihazlar için mobil uygulamasıyla piyasaya sürülmüştü. 

Söz konusu uygulama dünyanın dört bir yanında aktif olarak kullanılabiliyor. Bununla beraber OpenAI, uygulamayı daha faydalı hale getirebilmek için güncellemeler de yapmaya devam ediyor. Şimdi o güncellemelerden biri ChatGPT için 'Siri' desteğini getiriyor.

SİRİ​ İLE CHATGPT'YE SESLENEBİLECEKSİNİZ

 App Store aracılığıyla sunulan güncellemedeki en önemli yeniliklerden bir tanesi, iPhone​'lardaki kısayol özelliği. ChatGPT uygulamasını artık kısayol olarak telefonunuza ekleyebiliyorsunuz.

Bu özellik sayesinde ChatGPT üzerinden işlem yapabilmek, her zamankinden çok daha kolay olacak. Öte yandan; artık sürükle bırak yöntemiyle ChatGPT'den aldığınız bir metni diğer uygulamalara da aktarabileceksiniz.

Ama en önemlisi Siri desteği diyebiliriz. Zira OpenAI, son güncelleme ile Siri entegrasyonunu getirdi. Artık iOS'un sesli asistanını kullanarak ChatGPT'ye komutlar verilebilecek. 

Kaynak: The Verge
Derleme: Tgrthaber.com.tr

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...