Tgrt Haber

ChatGPT'ye müthiş yenilik: OpenAI duyurdu, artık gizlenebilecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: OpenAI
21 Aralık 2023 09:58 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 09:59
ChatGPT'ye müthiş yenilik: OpenAI duyurdu, artık gizlenebilecek

Yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'yi kullananlara müjde. OpenAI, gizlilik odaklı yeni özelliğini devreye aldı. iOS ile Web sürümünde kullanılabilir.

Yapay zeka sohbet robotuChatGPT​, her güncellemesiyle daha da akıllanıyor. Sam Altman'ın eseri olan sohbet robotu, kısa süre önce kullanıcıların istediği önemli bir özelliğe daha kavuştu. 

Buna göre OpenAI​'in X üzerinden yaptığı duyuruda, ChatGPT için sohbet arşivleme özelliğinin geldiği aktarıldı. Kullanıcılar bundan sonra ChatGPT'deki içeriklerini arşive alabilecek; ancak bu içeriklerin silinmeyeceğini bilmekte fayda var.

CHATGPT'YE ARŞİV ÖZELLİĞİ GELDİ

Sosyal medya platformu X üzerinden duyuru yapan OpenAI, sohbet bilgilerin artık ChatGPT üzerinden arşivlenebileceğini açıkladı. Kullanıcılar, arşiv işlevi sayesinde sohbet içeriğini kenar çubuğundan kaldırabilecek. Ancak içerik arşivlendiğinde tamamen silinmeyecek.

OpenAI'a göre ChatGPT’nin arşive aldığı içerikler, ayarlar aracılığıyla tekrardan görüntülenebilecek. Şu anda Web ile iOS sürümü için aktif edilen bu özelliğin, yakında Android cihazlar için de çıkış  yapacağı belirtildi. 

https://twitter.com/OpenAI/status/1737517702766633063

Kaynak: OpenAI
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...