Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo, FIFA rakibi ücretsiz futbol oyununa milyonlarca dolar yatırım yaptı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2023 12:57 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 13:01
Cristiano Ronaldo, FIFA rakibi ücretsiz futbol oyununa milyonlarca dolar yatırım yaptı

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, FIFA’ya rakip olan ücretsiz oyun UFL'e 40 milyon dolarlık yatırım yaptı. Oyun halen geliştirme aşamasında.

Cristiano Ronaldo​, 2021’de duyurusu yapılan ücretsiz futbol oyununa dev yatırım yaptı. Yakın zamanda yapılan duyuru hem YouTube hem de sosyal medyada yüz binlerce izlenme aldı.

F2P politikası ile hareket eden UFL, çıkışıyla beraber ücretsiz bir şekilde tüm kullanıcılara açılacak. Oyuna ilişkin tüm yeni gelişmeleri de Youtube kanalını takip ederek öğrenebilirsiniz. 

RONALDO, 40 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPTI

Geliştirme aşamasında olan ve çıkış yapmasıyla geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması beklenen UFL, arkasında Cristiano Ronaldo gibi bir yatırımcı ile yoluna devam edecek. Portekizli yıldız 40 milyon dolarlık yatırım yaparken, bu oyunla birlikte FIFA​ gibi ünlü oyunlara da rakip olacak.

Öte yandan geliştirici ekip Türkiye pazarındaki oyunculara bir hayli önem veriyor. Türkçe maç anlatımı yapacak spikerlerin yanında ülkemizden stadyumlar ve takımlar da oyunda yer alacak. Beşiktaş UFL ile anlaşan ilk Türk takımı olurken bu sayının artması bekleniyor.






Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...