Tgrt Haber

Diablo 4’ün en çok oynanan sınıfı açıklandı… Henüz yeni çıktı ama oyuncular akın etti!

12 Haziran 2023 09:56 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 09:58
Diablo 4’ün en çok oynanan sınıfı açıklandı… Henüz yeni çıktı ama oyuncular akın etti!

Kısa süre önce resmi olarak çıkış yapan Diablo 4 için en çok oynanan sınıf belli oldu. Blizzard oyuncuların en çok tercih ettiğini açıkladı.

Blizzard’ın aylardır beklenen yeni Diablo serisi Diablo 4​ geçtiğimiz günlerde desteklenen tüm platformlar için çıkış yaptı. Test aşamasında bile beğenileri toplayan oyun, aldığı son güncelleme ile tam kararlı hale geldi ve neredeyse sorunsuz olarak piyasaya sürüldü.

Diablo 4’ün içinde birçok sınıf var. Oyuncuların en çok tercih ettiği sınıf henüz çok kısa süre de olsa belli oldu. Blizzard​, Diablo 4’te en çok oynanan sınıfı açıkladı.

SORCERER/SORCERESS EN ÇOK OYNANAN SINIF OLDU

IGN’nin aktardığına göre Diablo geliştirme sorumlusu Rod Fergusson'a, Diablo 4'ün en çok oynanan sınıfını Sorcerer/Sorceress olarak açıkladı. Konuya ilişkin gelişmeleri aktaran Fergusson, paylaştığı Tweet’de şu ifadelere yer verdi.

"Pssst! Bunu paylaşmak için izin almadım ama şu anda Diablo 4'te en çok oynanan sınıfın Sorcerer/Sorceress olduğunu bilmek ilginizi çekebilir diye düşündüm!

"Ama bunu benden duymadınız. Hani, Halkla İlişkiler veya Pazarlama bölümünden biri sorarsa diye söylüyorum..."

Bu bilgi 9 Haziran itibariyle geçerli olsa da hafta sonu için beklenen oyuncu artışıyla birlikte veriler tekrar değişebilir.

Diablo 4 beş sınıfla piyasaya sürüldü: az önce bahsettiğimiz Sorcerer/Sorceress, Barbar, Necromancer, Rogue ve Druid.

Sorcerer/Sorceress'ı böylesi popülar hale getiren nedir? Oyuncular doğal olarak genellikle diğerlerinden daha güçlü olduğu düşünülen bir sınıfa yöneliyor, Sorcerer/Sorceress da bu sınıfa uyuyor.

Bu sınıf, ateş, yıldırım ve buz elementlerini kullanarak menzilde büyük hasar verebiliyor ancak diğer sınıflara kıyasla daha düşük sağlık ve zırh değerlerine sahip.

Son olarak birkaç gün önce satışa sunulan Diablo 4, Blizzard'ın şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu olmayı başardı. Aynı zamanda eleştirmenlerin de beğenisini kazandı ve bu hafta yaşanan bazı sunucu sorunlarına rağmen genel olarak hayranları tarafından beğeni ile karşılandı.

Kaynak: IGN

Kaynak: IGN

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...