Tgrt Haber

En iyi döviz kuru takip uygulamaları

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
28 May 2023 12:07 - Güncelleme : 28 May 2023 12:08
En iyi döviz kuru takip uygulamaları

Türkiye'de Dolar ve Euro gibi yabancı para birimlerinin TL karşısındaki yükselişini ve düşüşünü anlık olarak takip edebileceğiniz döviz kuru takip uygulamaları listesi hazırladık.

Türkiye'de döviz kuru ekonomik gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. Dolar​ ve Euro​ gibi uluslararası para birimlerinin değer kazanmasının da etkisiyle akıllı telefon​ ve bilgisayar gibi teknolojik cihazların fiyatları da yükselişe geçti.

Döviz kurundaki dalgalanmaları takip etmek ve diğer güncel ekonomik gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak için kullanabileceğiniz birçok uygulama bulunuyor. "Dolar ne kadar? Euro kaç TL?" gibi soruları sürekli araştırmaya gerek kalmadan döviz kurunu anlık olarak öğrenebileceğiniz uygulamaları listeledik.

EN İYİ DÖVİZ KURU TAKİP UYGULAMALARI

1) iŞCEP

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilen İşCep uygulaması, en popüler bankacılık uygulamalarından bir tanesi. Hem iOS hem de Android platformlarında kullanılabilen İşCep, güncel döviz kuru bilgilerini anlık olarak aktarıyor. Bununla birlikte döviz grafikleri, geçmiş veriler ve analizler gibi detaylı bilgilere de erişim imkânı sağlıyor.

2) ENPARA

QNB Finansbank tarafından sunulan Enpara uygulaması da döviz kuru takibi için tercih edilebilir. Kullanıcılarına güncel döviz kuru bilgilerini anlık olarak sunan Enpara, geçmiş verileri incelemek ve grafikler üzerinde analiz yapmayı sağlayan araçlar da sunuyor. Hem iOS hem de Android'de kullanılabiliyor.

3) İNVESTİNG

Investing.com, küresel finans piyasalarıyla ilgili haberlere, canlı döviz kurlarına ve finansal araçlara erişim sağlayan bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkıyor. TL'nin yanında diğer para birimlerinin de döviz kurlarını takip etmek için kullanılabilir. Ayrıca teknik analiz araçları, grafikler, ekonomik takvim ve finansal haberler gibi çeşitli özellikleri de bünyesinde bulunduruyor.

4) DÖVİZ.COM

Döviz.com uygulaması da piyasaları takip etmek için sıkça tercih edilen mobil uygulamalardan bir tanesi. İstediğiniz döviz kurları, kripto para, altın ve hisse senetleriyle ilgili verileri içeren takip listesi oluşturabilirsiniz. Ayrıca fiyat değişimlerinin anlık olarak cep telefonunuza bildirilmesini sağlayabilirsiniz.

5) CURRENCY CONVERTER PLUS

Currency Converter Plus, kullanıcıların döviz kurlarını takip etmelerine ve dönüşümler yapmalarına yardımcı olan bir uygulamadır. Farklı para birimlerini karşılaştırabilir, geçmiş verilere erişebilir ve internet bağlantınızın olmadığı zamanlarda çevrimdışı modda bile kullanabilirsiniz.

Döviz kuru takip uygulamaları, kullanıcılara güncel döviz kurlarını takip etmek ve döviz ticaretiyle ilgilenen kişilere yardımcı olmak için kullanışlı araçlar sağlıyor. Her seferinde Dolar veya Euro kaç TL diye arama motorlarında araştırmak zorunda kalmadan sosyal medyada gezinir gibi döviz kuru takip uygulamasında gezinebiliyorsunuz.

Kaynak: TGRT Haber

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...