Tgrt Haber

En son 2018'de güncellenmişti: YouTube Music arayüzünde büyük değişiklik

11 Ocak 2023 12:50 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 12:52
En son 2018'de güncellenmişti: YouTube Music arayüzünde büyük değişiklik

YouTube'un milyonlarca kişi tarafından kullanılan YouTube Music uygulaması, 2018'den bu yana beklenen en önemli güncellemelerinden birini aldı.

YouTube'ın önemli hizmetlerinden YouTube Music​, son dönemdeki yükselişiyle zorlu rakiplerinde yaklaştı. 

Spotify​ ile rekabet eden ve giderek abone sayısında artışa geçen YouTube Music, güncellenerek daha kullanıcı dostu hâl alıyor. Öyle ki son güncelleme 2018'den bu yana beklenen değişikliği içeriyor ve kullanıcılar için faydalı bir yeniliği de beraberinde getiriyor.

YOUTUBE MUSİC ARAYÜZÜNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Android​ ve iOS'ta popüler olarak kullanılan YouTube Music, geçtiğimiz yıl her iki platformda da güncellenerek büyük değişikliğe uğradı.

Ancak 2018'den bu yana değişikliğe uğramayan kitaplıklar için de beklenen güncelleme geç de olsa çıktı.

En son 2018'de güncellenmişti: YouTube Music arayüzünde büyük değişiklik

YouTube, nihayet müzik uygulamasında birkaç değişiklikle Müzik Kitaplığı arayüzünü güncelledi.

Önümüzdeki günlerde herkes için aktif edilecek yeni tasarımda eskiden farklı olarak sadece yazılı kategoriler karşımıza çıkmayacak.

Şirket, yeni “Kitaplık” tasarımında direkt olarak sizinle bağlantılı içerikleri / şarkıları gösteriyor, kategorileri (Çalma Listeleri, Şarkılar, Albümler ve Sanatçılar) yukarıya taşıyor.

En son 2018'de güncellenmişti: YouTube Music arayüzünde büyük değişiklik

Bu sayfaya bir “karışık çal” butonu ekleyen Google, yeni tasarımda “Kitaplık” butonu üzerinden “Kitaplık, İndirilenler, Yüklenenler ve Cihaz Dosyaları” arasında hızlı geçiş imkânı da sağlıyor.

Yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere YouTube Music Kitaplığı artık daha kullanıcı dostu. Uygulama arayüzünde yapılan değişiklikle müzik ve sanatçı arasında daha kolay geçiş yapabileceksiniz.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...