Tgrt Haber

En ucuz katlanabilir akıllı telefon Nubia Flip 5G özellikleri ve fiyatı

27 Şubat 2024 11:57 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 12:00
En ucuz katlanabilir akıllı telefon Nubia Flip 5G özellikleri ve fiyatı

ZTE'nin Nubia Flip 5G modeli, MWC 2024'te tanıtıldı. Dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir telefonu olma özelliği taşıyor ve 6,9 inç OLED ekran, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemci, 50 Megapiksel kamera ve çift raylı asma menteşe gibi özelliklere sahip.

Katlanabilir ekran teknolojisiyle üretilen akıllı telefonların popülaritesi yavaş yavaş artıyor ve daha fazla üreticinin sektöre girmesiyle pazar payı da yükseliyor. Son olarak Çinli teknoloji devi ZTE'nin bünyesinde faaliyet gösteren Nubia, ilk katlanabilir akıllı telefon​ modelini MWC 2024'te karşımıza çıkardı.

Nubia Flip 5G, geçen hafta Japonya'da piyasaya sürülen ZTE Libero Flip ile aynı olup, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisi, 50 Megapiksel ana kamerası ve 6,9 inç OLED ekranıyla ön plana çıkıyor. Aynı zamanda dünyadaki en ucuz katlanabilir akıllı telefon ünvanı da taşıyor.

NUBİA FLİP 5G ÖZELLİKLERİ

1.188 x 2.790 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,9 inç katlanabilir OLED ekranla gelen Nubia Flip 5G, kapak kısmında da 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip 1,43 inçlik dairesel ekran barındırıyor.

En ucuz katlanabilir akıllı telefon Nubia Flip 5G özellikleri ve fiyatı - 1. Resim

İkincil panel, 50 Megapiksel ana kamerayla selfie çekmek için kamera vizörü görevi görmekle birlikte aramaları cevaplamak, medya oynatmayı kontrol etmek, hava durumu bilgilerini göstermek ve diğer basit görevler için de kullanılabiliyor.

200 BİNDEN FAZLA AÇILMA ÖMRÜ

Nubia, Flip 5G'nin 200.000 binden fazla açılmaya dayanabilen çift raylı asma menteşeye sahip olduğunu paylaştı. Bu menteşe, Flip 5G tarzındaki cihazlar için endüstri standardı haline geldi.

En ucuz katlanabilir akıllı telefon Nubia Flip 5G özellikleri ve fiyatı - 2. Resim

Akıllı telefon arka tarafında bir adet 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörüne ev sahipliği yaparken, aynı zamanda 16 Megapiksel ön kamera ve 33W şarj desteğine sahip 4.310 mAh pil bulunduğunu da eklemekte fayda var.

NUBİA FLİP 5G FİYATI

Siyah ve altın renklerde sunulacak Nubia Flip 5G, 599 dolardan başlayan fiyatlarla çıkacağı açıklandı, ki bu da piyasadaki en uygun fiyatlı katlanabilir telefon​ haline getirecek. Nubia telefonun ne zaman satışa sunulacağını ise açıklamadı.

Kaynak: GSMArena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...