Tgrt Haber

Epic Games 200 TL'lik ücretsiz oyun sundu, işte indirmek için son tarih

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
07 Kasım 2023 16:02 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 16:02
Epic Games 200 TL'lik ücretsiz oyun sundu, işte indirmek için son tarih

Epic Games, popüler korku oyunlarından Golden Light'ı ücretsiz sundu. Satın almaya kalktığınızda 200 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor fakat Epic'e üye olursanız ücretsiz indirebiliyorsunuz.

Epic Games her hafta yeni bir ücretsiz oyun kampanyasıyla kullanıcı karşısına çıkıyor. Bu haftanın kampanyasında piyasa satış fiyatı 199 Türk Lirası olan Golden Light kısa bir süreliğine bedava oldu.

"Mr. Pink" tarafından geliştirilen ve "HypeTrain Digital" tarafından yayınlanan Golden Light'tan, "Roguelike unsurları ve ürkütücü bir atmosferi olan prosedürel bir karanlık komedi korku oyunu" cümleleriyle bahsediliyor. Oyunculara sunulan temel özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor:

  • "Prosedürel seviyeler
  • Rastgele silahlar
  • Prosedür hayaletleri
  • Bu oyunda yiyebileceğiniz veya atabileceğiniz şeyler: Yarasa kafası, balık kafası, şişman dudaklar ve çok daha fazlası."

Epic Games 200 TL'lik ücretsiz oyun sundu, işte indirmek için son tarih

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNU: GOLDEN LİGHT

Epic Games'te belirtildiğine göre Golden Light'ı oynamak için minimum Windows 7 işletim sistemi sürümü, Intel Core i5-4000+ işlemci, 4GB RAM, 1GB NVIDIA GeForce ekran kartı ve 2GB boş depolama alanı gerekiyor.

Golden Light, 9 Kasım ila 16 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olacak. Bu süre zarfında kullanıcılar oyunu Epic Games'teki Library (Kütüphane) bölümüne eklediklerinde ömür boyu sahibi olacaklar. Yani kampanya süresi bittikten sonra oyun silinmeyecek.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...