Tgrt Haber

Epic Games'te haftanın bedavası belli oldu: 550 TL'lik iki oyun ücretsiz

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
07 Aralık 2023 15:50 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 15:50
Epic Games'te haftanın bedavası belli oldu: 550 TL'lik iki oyun ücretsiz

Oyun dağıtım platformu Epic Games, toplam değeri 550 TL'yi bulan iki oyunu ücretsiz vereceğini duyurdu. Kampanyaya katılmak için son tarihi de açıkladı.

Steam​'in oyunları dolar üzerinden fiyatlandırmaya başlamasından sonra tadı kaçan kullanıcılara, Epic Games Storeücretsiz oyun​ kampanyaları ile merhem oldu.

Popüler oyun dağıtım platformu Steam'deki fiyatları 550 TL'ye denk düşen iki oyun: Predecessor ve GigaBash, Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunların her ikisi de 7 Aralık Perşembe akşamı saat 19.00 itibarıyla indirmeye açılacak.

DÖVÜŞ SEVERLERE: GIGABASH

PassionRepublic Games firması tarafından geliştirilen ve yayınlanan GigaBash, Epic Games'in belirttiğine göre filmlerden ilham alan dev kaiju'lar, destansı kahramanlar, ortalığı kasıp kavuran özel saldırılar ve tamamen yıkılabilen ortamlar içeren çok oyunculu arena dövüş oyunu.

Epic Games'te haftanın bedavası belli oldu: 550 TL'lik iki oyun ücretsiz

Oyun, tek ve çok oyunculu bir deneyim sunuyor. Ve kumanda desteğine de sahip, böylelikle gamepad aracılığıyla daha rahat oynayabiliyorsunuz. Oyunun Steam'deki fiyatı normalde 14 dolar, yani yaklaşık 405 TL.

PREDECESSOR DA BEDAVA OLDU

Omeda Studios tarafından yayınlanan Predecessor, şu anda erken geliştirme aşamasında. Çok oyunculu bir deneyim sunan yapım, "Paragon'dan ilham alan, MOBA ve FPS türlerini bir araya getiren yüksek tempolu bir aksiyon oyunu" olarak özetleniyor.

Epic Games'te haftanın bedavası belli oldu: 550 TL'lik iki oyun ücretsiz

Windows platformunda oynanabilecek Predecessor, Steam'de normalde 5 dolar, yani yaklaşık 145 TL'ye satılıyor. Hem GigaBash hem de Predecessor, 14 Aralık saat 19.00'a kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

Kaynak: Epic Games

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...