Tgrt Haber

Galaxy Buds FE geliyor: Samsung yeni kulaklığını sızdırdı, uygun fiyatlı olacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
14 Eylül 2023 12:18 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 12:22
Galaxy Buds FE geliyor: Samsung yeni kulaklığını sızdırdı, uygun fiyatlı olacak

Samsung, yakında uygun fiyatlı kablosuz kulaklığını piyasaya sürebilir. Galaxy Buds FE, firmanın internet sitesinde sızdırıldı. Peki nasıl olacak?

Samsung​, uzun zamandır kablosuz kulaklık​​ pazarında Galaxy Buds modelleriyle rekabet ediyor. Fiyat bakımından bu ürünler AirPods’tan uygun fiyatlı olsa da, kullanıcılar yine de daha uygun alternatifler arayabiliyor.

Teknoloji devi bu ihtiyacı da karşılayacak gibi görünüyor. Samsung, kendi internet sitesinde Galaxy Buds FE isimli bir kablosuz kulaklığına ait kullanım kılavuzunu sızdırdı. Bu sayede kulaklığın varlığı da doğrulanmış oldu.

GALAXY BUDS FE YAKINDA ÇIKABİLİR

The Verge’ün WinFuture tarafından elde ettiği rapora göre Galaxy Buds FE’nın kullanım kılavuzuna ait PDF’i, Samsung tarafından yanlışlıkla sızdırıldı. 

Buradan erişebileceğiniz PDF’de yeni kulaklığa ilişkin önemli bilgiler yer alıyor. Ayrıca kulaklığın tasarımı ve önemli detaylarını görmek de mümkün.

Galaxy Buds FE geliyor: Samsung yeni kulaklığını sızdırdı, uygun fiyatlı olacak

Kılavuzun içine bakıldığında, kulaklık başlıkları, dokunmatik yüzeyler ve uç kısmın, diğer Samsung kulaklıklarla benzerlik gösterdiği açıkça ortada. 

Galaxy Buds FE geliyor: Samsung yeni kulaklığını sızdırdı, uygun fiyatlı olacak

Ürünün sonunda FE ibaresi olması da, akıllara daha uygun fiyatlı bir kulaklık olacağını getiriyor. Zira Samsung, üst düzey telefonlarının bazılarında da FE ibaresini kullanıyor. Bu tür cihazlar genelde amiral gemisi modelden daha uygun fiyata satışa sunuluyor. Dolayısıyla Buds FE’de muhtemelen serideki diğer kablosuz kulaklıklardan uygun fiyata gelecektir. Ancak bazı özelliklerinin kırpılacabileceğini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Ayrıca kılavuzda, kulaklığın şarj kutusu da gösteriliyor. Type-C ile çalışacak bu kutunun beyaz renkli seçeneği de olacak.

Samsung’un, uygun fiyatlı olması beklenen bu kulaklığı ne zaman piyasaya süreceği ise bilinmiyor. 

 

Kaynak: The Verge

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Buds 2 kullanıcısı 14 Eylül 2023 20:11

Kulaklığın orta boyut olan (kulaklıkta hazır takılı olarak gelen) ped ya da silikon her ne derseniz koptu ve şimdi o parçayı bulamıyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...