Tgrt Haber

Samsung duyurdu: One UI 6, Türkiye'de popüler olan bir modele geldi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: SamMobile
08 Eylül 2023 11:50 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 11:50
Samsung duyurdu: One UI 6, Türkiye'de popüler olan bir modele geldi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 beta güncellemesini yaymaya devam ediyor. Yeni güncelleme, Türkiye'de de popülerliğiyle bilinen Galaxy A54 modeli için kullanıma sunuldu.

Samsung, One UI 6.0 beta sürümünü daha fazla cihaza yaymaya devam ediyor. Premium orta seviye akıllı telefonları için en son beta yazılımını sunmaya başladı. Güney Kore'de başlayan bu beta sürümünün, yakında diğer desteklenen pazarlarda da kullanılabilir hale geleceği doğrulandı.

GALAXY A54 İÇİN ONE UI 6 BETA GELDİ

Türkiye'de de oldukça popüler olan Galaxy A54 sahipleri için sunulan One UI 6.0 beta güncellemesi, kullanıcılara Android 14'ü ve getirdiği tüm yenilikleri deneme fırsatı sunuyor. Her ne kadar bu bir beta sürümü olsa da, Samsung bu tür beta yazılımlarını daha önce de piyasaya sürdüğü için oldukça gelişmiş ve stabil bir deneyim sunmayı hedefliyor.

One UI 6.0, Samsung'un özel yazılımının genel görünüm ve kullanım deneyimine çeşitli iyileştirmeler getiriyor. Bildirimler için geliştirilmiş bir düzen, hızlı ayar paneline kolay erişim, yeni bir düğme düzeni ve daha fazlası gibi kozmetik iyileştirmeler sunuyor. Ayrıca, yeni widget'lar, Samsung'un yerleşik uygulamalarını daha kolay kullanmayı sağlarken kamera özelliklerine yeni eklemeler getiriyor.

Bu beta sürümünü denemek isteyen kullanıcılar için Samsung, Members uygulaması üzerinden One UI 6.0 beta programına katılma imkanı tanıyor. Ancak beta yazılımı kurulmadan önce cihazdaki verilerin yedeklenmesinin önemli olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Samsung, Galaxy A54 için One UI 6.0 beta sürümünü yakın gelecekte Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan, Almanya ve Birleşik Krallık gibi daha fazla pazarda sunmayı planlıyor. Galaxy A54 sahiplerine daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve daha fazla özellik sunan bu güncelleme beta sürecinden çıktığında dünya genelinde kullanılabilir olacak.

Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aren 9 Eylül 2023 10:44

Samsung bu güncellemeyi bi de samsung galaxy tab a8 e versen

Sonraki Haber Yükleniyor...