Tgrt Haber

Galaxy S23 kullanıcılarına Samsung'dan jest: Galaxy S24'ün sevilen özelliğine kavuşacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
05 Şubat 2024 13:59 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 14:00
Galaxy S23 kullanıcılarına Samsung'dan jest: Galaxy S24'ün sevilen özelliğine kavuşacak

Galaxy S24 serisinin en dikkat çeken özelliklerinden biri Galaxy S23 modellerine geliyor. İşte güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan özellikler.

Samsung​, birkaç hafta önce Galaxy Unpacked etkinliği kapsamında Galaxy S24​ serisini tanıttı. Her biri farklı bir detayı ile öne çıkan bu telefonlar, ilk kez üretken yapay zeka​ ile geldi.

Samsung'un, Galaxy AI olarak adlandırdığı yapay zeka özellikleri başlangıçta Galaxy S24 serisiyle çıkış yaptı. Ancak görünüşe bakılırsa bu tamamen yeni modellerle sınırlı kalmayacak. Öyle ki Galaxy S24'ün bazı yapay zeka özellikleri Galaxy S23​ serisi için de gelecek.

GALAXY S23 SERİSİ, S24'ÜN BAZI ÖZELLİKLERİNİ ALACAK

Sammobile'ın aktardığına göre Galaxy S23 Ultra, Circle To Search, Canlı Çeviri, Not Yardımı ve Fotoğraf Yardımı dahil birçok özelliğe kavuşacak.

Bu bilgi, Samsung'un resmi internet sitesinde @tarunvats33 aracılığıyla aracılığıyla keşfedildi. Kaynağa göre Galaxy S24 ile gelen yapay zeka özellikleri, web sitesinde yer alan bilgilere göre Galaxy S23 serisine de sunulacak. Net bir zaman çizelgesi olmamakla birlikte, önümüzdeki iki ay içinde bu özellikler cihazlara ulaşabilir.

Öte yandan Galxy AI, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, Galaxy A54 ve muhtemelen Galaxy A54 modellerine ne yazık ki gelmeyecek. 

Kaynak: Sammobile
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...