Tgrt Haber

Galaxy Watch 4 ve Watch 5 kullanıcılarına WhatsApp müjdesi: Çok bekleniyordu, nihayet geldi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
09 May 2023 09:27 - Güncelleme : 09 May 2023 09:43
Galaxy Watch 4 ve Watch 5 kullanıcılarına WhatsApp müjdesi: Çok bekleniyordu, nihayet geldi!

Samsung'un akıllı saat modellerinden Galaxy Watch 4 ve Galaxy Whatch 5, çok beklenen WhatsApp desteğine kavuştu.

Samsung​'un akıllı saatleri giyilebilir teknoloji​ kategoriisnde oldukça popüler. Arayüz tarafında da basit bir kullanıcı arayüzü bulunurken, ne yazık ki bu akıllı saatler WhatsApp​ desteğinden yoksundu.

Neyse ki geç de olsa Galaxy Watch 4 ve Watch 5 için geliştirilen WhatsApp uygulaması kullanıma sunuldu. 

Akıllı saatlere WhatsApp desteği geldi

Bugüne kadar Watch 4 ve Watch 5 üzerinden WhatsApp'ın sadece bildirimlerine erişiliyordu. Şimdi ise kullanıcılar saat için hazırlanan uygulamayı indirip kullanmaya başlayabilir.

Akıllı saatler için geliştirilen WhatsApp uygulamasına 'buraya' tıklayarak erişebilirsiniz. Her ne kadar uygulama şu an test aşamasında olsa da, kullanıcılar sorunsuz şekilde uçtan uca şifrelemeyle mesajlajıp, karşı tarafa dikte ya da klavye aracılığıyla sesli mesaj gönderebilir.

Galaxy Watch 6 serisi de yolda

WhatsApp desteğine ek olarak gözler diğer yandan Watch 6 serisine de çevrilmiş durumda.

Log'un haberine göre Galaxy Watch6, resmi duyuruya göre FDA onaylı düzensiz kalp ritmi bildirimleri özelliğiyle beraber piyasaya sürülebilir. Bunun için resmi onayı aldıklarını bugün duyuran firma, düzensiz kalp ritmi bildirimlerini mevcut EKG özelliğine dahil edecek ve böylece kalp hakkında daha fazla detay elde edilebilecek. 

Galaxy Watch 4 ve Watch 5 kullanıcılarına WhatsApp müjdesi: Çok bekleniyordu, nihayet geldi!

Öte yandan değişiklik olmaza Bir değişiklik olmazsa ağustos ayında lanse edilmesi beklenen Galaxy Watch6 akıllı saat​ serisinin bilinen üyeleri Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic, bundan önce en son ekran konusunda gündeme gelmişti. Sağlam bir kaynağa göre iki farklı versiyonu bulunan ana modelin ekran boyutları ile çözünürlükleri şöyle karşımıza çıkacak.

Kaynak: Sammobile
Yerelleştirme: Okan Güleş

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...