Tgrt Haber

Galaxy Watch 6 serisi için Kasım güncellemesi çıktı: Samsung’dan dikkat çeken değişiklik

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Android Central
22 Kasım 2023 15:28 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 15:30
Galaxy Watch 6 serisi için Kasım güncellemesi çıktı: Samsung’dan dikkat çeken değişiklik

Samsung, akıllı saatleri Galaxy Watch 6 serisi için Kasım 2023 güncellemesini yayınladı. Teknoloji devi bu güncelleme ile saatlerinde küçük ama bir o kadar da dikkat çekici değişiklik yaptı.

Samsung​, tıpkı akıllı telefon ve tabletlerinde olduğu gibi akıllı saatlerini güncellemeyi de unutmuyor. Şirketin son model ürünlerinden Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic için Kasım 2023 güncellemesi yayınlandı.

Her güncelleme​ gibi Samsung bu sürümde de öncelikli olarak güvenlik ve hata düzenlemelerine odaklandı. Ancak ilginç şekilde bazı uygulamalar için de küçük değişikliğe gidildi.

GALAXY WATCH 6 UYGULAMALARINDAN 'SAMSUNG' İBARESİ KALDIRILDI

Samsung'un Watch 6 serisi için yayınladığı güncelleme güvenlik ve hata düzeltmesine ek olarak, biraz da sadeliğe odaklanıyor. Öyle ki Droidlife haber sitesi, bu güncelleme ile uygulamaların çoğundan Samsung ibaresinin kaldırıldığını aktardı. 

Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic için Kasım 2023 güncellemesi sırasıyla;  40 mm model için R935USQU1AWK4 44 mm model için R945USQU1AWK4 yapı numaralarıyla geliyor. 

Galaxy Watch 6 serisi için Kasım güncellemesi çıktı: Samsung’dan dikkat çeken değişiklik

Watch 6 Classic 43 mm'lik model için güncelleme R955USQU1AWK4 ve daha büyük olan 47 mm'lik versiyon için de sürüm numarası R965USQU1AWK4'e yükseltildi. 

Watch 6 serisi için Kasım güncellemesi Samsung Pay ve Samsung Wallet gibi uygulamalar için artık Samsung adının kaldırılmasını içeriyor. Ayrıca bunun yerine kullanıcılar artık  "Ödeme" veya "Cüzdan" ifadesini görecek. 

Kaynak: Android Central
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...