Tgrt Haber

Gençleri üzecek gelişme: Popüler oyuna zam geldi, bu tarihe kadar elinizi çabuk tutun!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2023 10:32 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 10:40
Gençleri üzecek gelişme: Popüler oyuna zam geldi, bu tarihe kadar elinizi çabuk tutun!

Teknolojik ürünlere gelen zamlara ek olarak gençlerin severek oynadığı bir oyuna daha zam geldi. Blizzard'ın popüler oyunun fiyatında artışa gidildi.

Artan döviz kuru ve vergiler nedeniyle pek çok teknolojik ürüne zam​ gelirken, buna yakın zamanda önemli bir oyun daha eklendi.

Türkiye​ dahil dünyanın dört bir yanında oynanan World of Warcraft’ın Türkiye ve Ukrayna’daki fiyatlarına zam geldiği duyuruldu. Fiyattaki artış, 5 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak.

WORLD OF WARCRAFT'A ZAM GELDİ

Yapılan açıklamaya göre hem abonelik hem de satın alma ücretinde artışa gidileceği belirtildi. Ek olarak Dragonflight’taki ücretlerin ise 18 Temmuz’dan sonra zamlanacağı ifade edildi.

Zam sonrası Word of Warcraft'ın ücreti 149 TL’den 199 TL’ye çıkarılacak. Blizzard​, küresel ve bölgesel piyasa koşullarına baktıklarını açıklarken, küresel enflasyon sebebiyle bu artışa gidildiğini duyurdu. 5 Temmuz itibariyle geçerli olacak yeni fiyatlandırma ise şöyle olacak:

1 Aylık: 199 TL
3 Aylık: 549 TL
6 Aylık: 819 TL

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...