Tgrt Haber

Google'ın ilk katlanabilir telefonu kanlı canlı sızdırıldı: İşte sızdırılan video

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
23 Nisan 2023 11:00 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 11:17

Katlanabilir telefon pazarına yakında Google da katılıyor. Pixel Fold ile karşımıza çıkması beklenen şirketin, ilk katlanabilir telefonu videosu ile kanlı canlı sızdırıldı.

Katlanabilir akıllı telefonlar son birkaç yılda trend haline geldi. Dünyanın pek çok normal telefonlarından sıkılan kullanıcılar, yepyeni teknolojiye sahip katlanabilir modelleri tercih ediyor. 

Vivo​, Samsung​ ve OPPO​ gibi markaların halihazırda katlanabilir telefonları piyasada bulunuyor. Google​'ın da diğer şirketlerle rekabet etmenin yanı sıra, ilk katlanabilir telefonu Pixel Fold'u tanıtması bekleniyor. Neyse ki tanıtım tarihine ilerlerken ilk canlı görüntüsü geldi.

PİXEL FOLD KANLI CANLI KARŞIMIZDA

İlk katlanabilir telefonuyla ilgili Google'dan çok fazla iddia gündeme geliyordu. Öyle ki birkaç ay önce yine bazı fotoğraflar sızdırılmış, kullanıcılar daha sonra bu görüntülerin sahte olduğunu düşünmüştü.

Ancak son gelen video Pixel Fold için tüm merakları ortadan kaldırıyor. Zira cihazın tasarımı bu video ile onaylandı ve daha önceki render görüntüleriyle de oldukça eşleştiğini söyleyebiliriz.

Yuvarlatılmış kenarlara ve dahili çerçevelere sahip Pixel Fold, tasarım açısından diğer rakiplerine fazlasıyla benziyor.

Cihazda herhangi bir Google logosu olmasa da, ön tarafta selfie kamerası ve diğer ayrıntıları görmek mümkün. Fakat bir önceki sızıntıda olduğu gibi daha sonradan görüntünün sahte çıkma ihtimali de oldukça yüksek.

10  Mayıs'ta lanse edilmesi beklenen Pixel Fold, Google I/O'da tanıtılacak. 7.6 ve 5.8 inçlik ekranları olacağı iddia edilen Pixel Fold'un, 1.700 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...