Tgrt Haber

iOS 17 ile iPhone kullanıcılarının yüzü gülecek: Apple büyük değişime hazırlanıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
27 Mart 2023 10:18 - Güncelleme : 27 Mart 2023 10:33
iOS 17 ile iPhone kullanıcılarının yüzü gülecek: Apple büyük değişime hazırlanıyor

iOS 16 ile pek çok yeni özelliği kullanıcılarla buluşturan Apple'ın, iOS 17 ile normal şartlarda sadece iyileştirme ve düzeltmelere odaklanacağı söyleniyordu. Fakat son gelen bilgi ile oklar tersine çevrildi. Teknoloji devi iOS 17 ile yeni bir sayfa açacak.

iPhone 15​ serisi için sızıntıların ardı arkası kesilmezken, mevcut kullanıcıların gözü de bir sonraki büyük işletim sistemi iOS 17​'ye çevrildi.

iOS 16 ile yepyeni özellikleri kullanıcıyla buluşturan Apple​'ın, bugüne kadar ortaya çıkan sızıntı ve iddialara göre iOS 17'de çoğunlukla iyileştirme ve düzenlemelere odaklanacağı söyleniyordu. Fakat Bloomberg'den Mark Gurman yeni gelişmeyi ''çok istenilen özellikler olacak'' diyerek duyurdu.

ÇOK İSTENİLEN ÖZELLİKLER GELECEK

Yıllardır beklenen Apple karma gerçeklik gözlüğün bu yıl tanıtılması beklenirken, beraberinde Haziran 2023'te WWDC 2023 etkinliğinde iOS 17 güncellemesinin de duyurulması bekleniyor.

Yeni gelecek özelliklere ilişkin detay vermeyen Mark Gurman, yaklaşan iOS 17 sürümünün temel sorunları düzeltmesine ek yeni özellikleri de beraberinde getireceğini söyledi.

iOS 17 ile iPhone kullanıcılarının yüzü gülecek: Apple büyük değişime hazırlanıyor

Gurman'a göre Apple, kullanıcıların talep ettiği bazı özellikleri güncellemeye dahil edecek. ''Çok istenilen'' özellikler ilk kez Apple'ın mevcut stratejisinden farklı olarak iPhone'a gelecek. Yeni özellikler için detay verilmezken Gurman buna 'sahip olması güzel' özellikler dedi.

Kaynak: macrumors

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...