Tgrt Haber

iPhone’un sorunları çözülecek: iOS 17.1 güncellemesinin çıkış tarihi belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: iphonesoft
15 Ekim 2023 14:35 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 14:36
iPhone’un sorunları çözülecek: iOS 17.1 güncellemesinin çıkış tarihi belli oldu

Apple, iPhone’ların pek çok sorununu çözecek yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlıyor. Fransa’dak iPhone 12’ler için radyasyon sorununa da çözüm olacak bu güncelleme için tarih belli oldu.

iOS 17’nin çıkışının ardından birkaç aylık süre geçti. Kullanıcıların bazısı beta sürümü yüklemeyi tercih ederken, bazısı ise stable, yani kararlı sürümü kullanmayı tercih ediyor. 

Ancak iOS 17​, çıktığı tarihten itibaren kararlı sürümlerde çok fazla şikayet almaya başladı. Ayrıca Fransa’daki iPhone 12​ radyasyon sorunu da ayrı bir parantez. Neyse ki Apple​, sorunları çözecek kapsamlı bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor.

İOS 17.1 ÇOK YAKINDA GELİYOR

Öncelikle Fransa’da iPhone 12 radyasyonuyla ilgili karışıklık, iOS 17.1’deki bir yazılım düzeltmesiyle çözüme kavuşacak. Görünüşe göre, ülkedeki ulusal frekans ajansı, iOS 17’nin ilk büyük güncellemesinin ne zaman yayınlanacağını paylaştı.

iPhoneSoft tarafından tespit edilen Fransa’daki Agence Nationale Des Fréquences (ANFR), web sitesinde iPhone 12 durumuyla ilgili bir güncelleme paylaştı ve iOS 17.1’in “en geç 24 Ekim’e kadar” kullanıma sunulacağını söyledi. Paylaşılan yazıda şu ifadeler yer aldı:

‘’Apple bir yazılım güncellemesi geliştirdi ve ANFR, yerelleştirilmiş “üye” SAR değerini 4 W/kg’lık düzenleyici sınırla etkin bir şekilde uyumlu hale getirdiği için bunu onayladı. Bu güncelleme Apple tarafından son birkaç gün içinde bazı gönüllü müşterilere (“beta test kullanıcıları”) dağıtıldı. Şirket bu yazılım güncellemesini en geç 24 Ekim’e kadar tüm Fransız iPhone 12 kullanıcılarına sunmayı taahhüt etmiştir.’’ 

Kaynak: iphonesoft
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...