Tgrt Haber

İş ciddiye bindi! Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü canlı yayınlanacak

07 Ağustos 2023 12:33 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 12:38
İş ciddiye bindi! Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü canlı yayınlanacak

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşünün nerede yayınlanacağı belli oldu. Musk, musabakanın X'te canlı yayınlanacağını ve elde edilecek tüm gelirlerin hayır kurumlarına bağışlanacağını söyledi.

Elon MuskveMark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşü polemiğinde yeni bir gelişme yaşandı. Gündemden düşmeyen bu iki ismin karşılaşmasının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

Milyarder iş insanı Elon Musk, kafes dövüşünün X (eski adıyla Twitter) platformunda ücretsiz bir şekilde canlı yayınlanacağı bilgisini takipçileriyle paylaştı.

"GELİRLER HAYIR KURUMUNA BAĞIŞLANACAK"

Daha önce sürekli ağırlık kaldırdığını ve kafes dövüşüne hazırlandığını ifade eden Musk, son paylaşımında "Zuck v Musk dövüşü X'te canlı yayınlanacak. Tüm gelirler gaziler için hayır kurumlarına gidecek" ifadelerini kullandı.

Elon Musk bir başka paylaşımında ise "Yarın boynumun ve sırtımın MR'ı çekilecek. Dövüş gerçekleşmeden önce ameliyat gerekebilir" açıklamasında bulundu. Aynı zamanda kafes dövüşünün yapılacağı tarihin ise henüz kesinleşmediğini de sözlerine ekledi.

https://twitter.com/elonmusk/status/1688091377823895552

ZUCKERBERG, 26 AĞUSTOS'U ÖNERMİŞTİ

Öte yandan Instagram, WhatsApp ve Facebook'un çatı şirketi Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, Threads'teki bir paylaşımında kafes dövüşünün 26 Ağustos'ta yapılmasını önerdiğini ancak Elon Musk'un bunu kabul etmediğini aktardı.

Zuckerberg, kafes dövüşüne hazırlıklı olduğunu da "Ben bugün hazırım. İlk meydan okuduğunda 26 Ağustos'u önermiştim ancak onaylamadı. Nefesimi tutmuyorum" sözleriyle dile getirdi.

İŞ CİDDİYE BİNDİ

Elon Musk ilk olarak Haziran ayında Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etmiş, Zuckerberg ise Instagram hesabından paylaştığı bir hikayeyle "Konum yolla" yanıtını vermişti. İlk başta Zuckerberg ve Musk'un kendi aralarında şakalaştığı düşünülüyordu, ancak görünüşe göre ikili gerçekten bir kafes dövüşü yapacak.

Kaynak: X.com

Derleme: TGRT Haber / Ömer Faruk Doğan

Kaynak: X.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...