Tgrt Haber

Lionel Messi'den takım arkadaşlarına milyon dolarlık altın kaplama iPhone jesti!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
03 Mart 2023 17:08 - Güncelleme : 03 Mart 2023 17:10
Lionel Messi'den takım arkadaşlarına milyon dolarlık altın kaplama iPhone jesti!

Futbol efsanesi Lionel Messi, Arjantin Milli Takım'daki arkadaşlarına milyon dolarlık jest yaptı. Dünyanın en iyi futbolcularından Messi, arkadaşları için altın kaplama iPhone 14 Pro siparişi verdi.

Geçtiğimiz yıl Arjantin​, finalde Fransa​'yı yenerek 2022 FIFA Dünya Kupası'nı almaya hak kazandı. Dev turnuvada Lionel Messi​ tüm gözleri üzerine çekerken, yıldız futbolcu hem asist hem golleriyle çok önemli katkı sağladı.

Dünya Kupası Arjantin'e giderken Lionel Messi'den takım arkadaşlarına jest geldi. Arjantinli yıldız tarihi galibiyeti kutlamak adına takım arkadaşlarının tamamına altın kaplama ve 1TB depolamaya sahip özel iPhone 14 Pro​ sipariş etti.

MESSİ'DEN İPHONE 14 PRO JESTİ

Messi, arkadaşlarına iPhone 14 Pro jestini yapmak için iDesign Gold tarafından tasarlanan cihazları sipariş etti. Milyonluk hediye Dünya Kupası'nı kazanan kadronun tamamına verilecek.

Özel olarak kişiselleştirilen iPhone 14 Pro modellerinde, Gold logosunun yanı sıra kişinin adı ve forma numarası yer alıyor. Telefonların arkasında ayrıca dikkat çeken "World Cup Champions 2022" ibaresini görmek de mümkün.

Lionel Messi'den takım arkadaşlarına milyon dolarlık altın kaplama iPhone jesti!

Siparişin Messi tarafından verildiği, altın kaplama özel iPhone 14 Pro'yu tasarlayan iDesign tarafından onaylandı. 24 ayar altından üretilen 35 adet iPhone 14 Pro Max, kadrodaki önemli isimlere teslim edilecek. 

PEKİ FİYATLARI NE KADAR?

iDesign Gold'un internet sitesinde yer alan bilgilere göre özel yapım 1 TB iPhone 14 Pro'nun fiyatı 4.000 Euro olarak belirtiliyor. 35 kişi için ise fiyat yaklaşık 1.40.000 Euro yapıyor ve bu rakamlar oldukça büyük. 

Arjantin, geçtiğimiz yılın Aralık ayında düzelenen FIFA 2022 Dünya Kupası'nda, Fransa'yı penaltı atışlarında yenerek şampiyon oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...