Tgrt Haber

Mavi tik alınabilen Meta Verified, 3 ülkede daha aktif hale geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: meta channel
07 Haziran 2023 17:10 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 17:12
Mavi tik alınabilen Meta Verified, 3 ülkede daha aktif hale geldi

Instagram ve Facebook üzerinden mavi tik alıp, ayrıcalıklı özelliklerden faydalanılabilen Meta Verified aboneliği üç ülkede daha aktif hale getirildi.

Twitter​, Blue aboneliğiyle beraber kullanıcılara mavi tiki ücret karşılığında vermeye başladı. Ancak çok geçmeden Meta da Twitter'ın yolundan gitti ve Meta Verified isimli abonelik hizmetini başlattı.

Meta Verified başlangıçta Avustralya ve Yeni Zellanda'da başladı. Fakat bu kapsam her ay yeni ülkelerle güncellendi ve son olarak buna üç ülke daha eklendi.

META VERİFİED 3 ÜLKEDE DAHA KULLANILABİLİR

Mark Zuckerberg, Instagram​ 'Kanallar' aracılığıyla Meta Verified'in üç ülkede daha etkinleştirildiğini duyurdu.

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

''Meta Verified şu anda Hindistan, Birleşik Krallık​ ve Kanada​'da mevcut ve Brezilya için de yakında kullanıma sunulacak. Önceden doğrulanmış herhangi bir hesap, durumunu Instagram ve Facebook'ta ücretsiz olarak koruyacaktır.''

Mavi tik alınabilen Meta Verified, 3 ülkede daha aktif hale geldi

Mark'ın açıklamasına göre Verified, artık Hindistan, Kanada ve Birleşik Krallık'ta da kullanılabilir. Dileyen kişiler Ayarlar sayfasından Meta Verified kısmına gelerek bu aboneliğe geçiş yapabilir. Peki aboneliğin fiyatı ne kadar?

Meta Verified, Facebook veya Instagram uygulamasında aylık 14,99 ve Facebook'un web sürümünde  aylık 11,99 ABD Dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Kaynak: Meta Chanell
Derleme: tgrthaber.com.tr / Okan Güleş

Kaynak: meta channel
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
_elsadmeherremov 8 Ağustos 2023 23:12

Mavi tik

Sonraki Haber Yükleniyor...