Tgrt Haber

Microsoft düğmeye bastı: PC Game Pass oyunları GeForce Now’a geliyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
12 Haziran 2023 10:09 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 10:10
Microsoft düğmeye bastı: PC Game Pass oyunları GeForce Now’a geliyor

Oyun platformu Game Pass ile önemli başarılara imza atan Microsoft, yeni bir strateji uygulayacak. Teknoloji devi PC Game Pass oyunlarını GeForce Now’a getiriyor.

Microsoft​'un içerisinde binlerce oyun barındırdığı PC Game Pass servisi, şu ana kadar en popüler hizmetlerden biri. Ancak bu oyunları oynamak için güçlü bir bilgisayara ihtiyacınız var. Bu sorunu çözmek için Microsoft, PC Game Pass oyunlarını GeForce Now​ üzerinden sunmaya hazırlanıyor.

Nvidia​'nın bulut oyun​ servisi GeForce Now, internet bağlantınız yeterliyse, herhangi bir cihazda yüksek kaliteli oyunlar oynamaya imkan tanıyor. GeForce Now, kendi kütüphanesinin yanı sıra Steam, Epic Games Store ve Ubisoft Connect gibi platformlardaki oyunları da destekliyor.

GEFORCE NOW'DA PC GAME PASS OYUNLARI YER ALACAK

The Verge’ün aktardığına göre Microsoft ve Nvidia arasındaki işbirliği, PC Game Pass aboneleri de GeForce Now üzerinden oyunlarını oynamaya olanak tanıyacak. Bu sayede PC Game Pass'in sunduğu avantajlardan faydalanırken, bunun yanında bulut oyunun sunduğu kolaylık ve erişilebilirlikten de yararlanabilecekler. Peki bu hizmet ne zaman gelecek?

Microsoft düğmeye bastı: PC Game Pass oyunları GeForce Now’a geliyor

PC Game Pass oyunlarının GeForce Now'a ne zaman geleceği henüz belli değil. Ancak Microsoft, bu yılın sonuna kadar söz konusu özelliği sunmayı planladığını duyurdu. Ek olarak fiyatı da belli olmamakla birlikte muhtemelen PC Game Pass aboneleri için ekstra bir ücret alınmayacak.

Kaynak: The Verge
Derleme: TGRT Haber

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...