Tgrt Haber

Netflix kullanıcıları müjde: Beklenen an geldi, popüler GTA oyununu artık ücretsiz oynayabilirsiniz

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 08:55 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 09:03
Netflix kullanıcıları müjde: Beklenen an geldi, popüler GTA oyununu artık ücretsiz oynayabilirsiniz

Dizi, film platformu Netflix, artık milyonlarca abonesi için ücretsiz GTA oyunu vermeye başladı. 3 farklı GTA oyununu Netflix üzerinden oynamak mümkün.

Son yıllarda dizi ve film içeriklerine ek olarak oyuna da yönelen Netflix​, bugüne kadar platformda binlerce ücretsiz oyunu aboneleriyle buluşturdu.

Bu alanda giderek daha da ileriye giden İsveç merkezli şirket, asıl müjdeyi GTA oyunlarını platforma getirecek olmasıyla verdi. Öyle de oldu. Artık bugün itibariyle Netflix kullanıcıları uygulama üzerinden üç farklı GTA oyununu deneyimleyebilir.

ÜÇ FARKLI GTA OYUNU NETFLİX’TE OYNANABİLİR

Netflix üzerinden GTA oyunlarını oynamak için Android​ veya iOS​ yüklü cihazlara ihtiyacınız var. Henüz PC ve televizyonda bunu oynamak mümkün değil; şimdilik sadece mobil kullanıcıları kapsıyor.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın (yani GTA III, Vice City ve San Andreas) mobil versiyonları, 2021’de konsol ve PC için çıkış yapmıştı. Şimdi ise Netflix aracılığıyla bu oyunu mobilde de deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca ekstra bir ücret ödenmediğini de belirtmekte fayda var. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...