Tgrt Haber

PlayStation Plus, Eylül 2023'te hangi oyunları verecek? İşte beklenen liste

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Daily Express
28 Ağustos 2023 11:15 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 11:16
PlayStation Plus, Eylül 2023'te hangi oyunları verecek? İşte beklenen liste

Sony, PlayStation Plus için Eylül 2023 döneminde de birçok yapımı kullanıcılarıyla buluşturacak. Peki PS Plus önümüzdeki ay hangi ücretsiz oyunları verecek? Merakla beklenen o liste resmi duyurudan önce ortaya çıktı.

Eylül 2023, PlayStation Plus aboneleri için büyük bir heyecan kaynağı olmaya hazırlanıyor. Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus üyelerinin hoşuna gidecek birçok oyunu önümüzdeki ay kütüphanesine ekleyecek.

Resmi listenin en erken 30 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor. Beklentiler, hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 konsollarının destekleneceği yönünde. Ayrıca bu oyunlar, PS Plus'ın Essential, Extra ve Premium paketlerinde geçerli olacak. Yani Sony ayrım yapmadan oyunlarını tüm kullanıcılarına sunacak.

Peki PS Plus, Eylül 2023 döneminde hangi oyunları ücretsiz verecek? İşte bedava sunulması beklenen oyunlar:

  • Hitman 3
  • Little Nightmares 2
  • Nier: Automata

PS PLUS EYLÜL 2023 KATALOĞU

IO Interactive tarafından geliştirilen bir aksiyon ve gizlilik temalı Hitman 3 oyunu, serinin üçüncü üyesi olarak karşımıza çıkıyor. 2021 yılında yayınlanan oyunda, genellikle çeşitli görevlerde dünya çapında farklı hedefleri etkisiz hale getiren bir suikastçı olan Agent 47'yi kontrol ediyorsunuz.

Tarsier Studios tarafından geliştirilen bir korku temalı bulmaca-platform oyunu olan Little Nightmares'te oyuncular, altüst olmuş bir dünyada, adı Six olan bir çocuğu kontrol ederler. Oyuncular, bulmacaları çözerek ilerlerken aynı zamanda tehditlere karşı hayatta kalmaya çalışırlar.

Nier: Automata, PlatinumGames tarafından geliştirilen bir aksiyon rol yapma oyunu olarak sevenleri karşısına çıkıyor. Oyun, post-apokaliptik bir dünyada geçer ve oyuncular, insanlığın makineler tarafından işgal edilen dünyayı geri almak için savaşan android savaşçıları 2B, 9S ve A2'yi kontrol ederler.

Kaynak: Daily Express
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...