Tgrt Haber

Samsung Galaxy A55 ve A35 yedi yıl güncelleme alacak mı?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: SamMobile
05 Mart 2024 15:05 - Güncelleme : 06 Mart 2024 02:38
Görsel temsili olarak kullanılmıştır.

Samsung, Galaxy A55 ve A35'e beş yıl süreyle dört büyük işletim sistemi yükseltmesi ve güvenlik güncellemesi sunacağını duyurdu

Görsel temsili olarak kullanılmıştır.

Galaxy​ S24, S24+ ve Galaxy S24 Ultra, Samsung​'un yedi yıllık işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleri sözü verdiği ilk cihazlardı ve kullanıcılar bunun önümüzdeki aylarda değişeceğini umuyordu.

Ancak pek çok kişi Samsung'un orta sınıf telefonlara yedi yıllık güncelleme sunmasını beklemiyordu ve şirket bunu doğruladı.

Galaxy A55 ve A35'in 11 Mart'taki lansmanına ilişkin görselde Samsung, her iki telefonun da selefleri gibi beş yıl boyunca dört büyük işletim sistemi yükseltmesi ve güvenlik güncellemesi alacağını söylüyor.

7 YILLIK GÜNCELLEME GALAXY S24'E ÖZEL OLACAK

Samsung'un artık oldukça ucuz telefonlar için dört işletim sistemi yükseltmesi sunduğunu düşünürsek, şirketin Galaxy A55'i daha uzun yazılım desteğiyle öne çıkarması sevindirici olarak karşılanacaktı.

Samsung tarafından paylaşılana göre Galaxy A55 ve Galaxy A35, Galaxy S24 serisinde bulunan Galaxy AI deneyimine de sahip olmayacak. Bu özellik, One UI 6.1 güncellemesinden sonra Samsung'un 2023 amiral gemilerinde yer alacak. Yeni orta sınıf modellerin kutudan One UI 6.1 ile çıkıp çıkmayacağı ise henüz doğrulanmadı.

Kaynak: SamMobile
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...