Tgrt Haber

Samsung vites yükseltti: Android 14 tabanlı One UI 6 ortaya çıktı, yakında geliyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: sammyfans
10 May 2023 11:20 - Güncelleme : 10 May 2023 11:25
Samsung vites yükseltti: Android 14 tabanlı One UI 6 ortaya çıktı, yakında geliyor!

Güncelleme konusundaki hızıyla başarıların odağında olan Samsung, One UI 5.1'in dağıtımına devam ederken One UI 6.0 testlerine de başladı

Akıllı telefonlara güncelleme dağıtma konusunda en hızlı şirket şu anda Samsung​. Android ekosisteminde önemli bir yol kat eden teknoloji devi, son birkaç yılda inanılmaz işler ortaya koydu.

One UI 5.0 ve One UI 5.1'in hızla dağıtımı gerçekleşirken, gözler One UI 6.0'a çevrildi. Beklendiği gibi Samsung bu güncellemeye de çok erkenden start verdi.

ONE UI 6.0 İÇİN TESTLER BAŞLADI

Samsung'un, Galaxy S23​ serisinden başlayarak One UI 6.0 testlerine başladığı ortaya çıktı. Dahili olarak test edilen yeni arayüzün ekran görüntüsü, Samsung'un yazılım sunucusunda yeni test üretici yazılımı yapıları bulmasını sağlayan popüler bir üçüncü taraf uygulaması tarafından tespit edildi.

Samsung vites yükseltti: Android 14 tabanlı One UI 6 ortaya çıktı, yakında geliyor!

S23 serisi, Android 13 tabanlı One UI 5.1 ile kutudan çıktı. Ancak Samsung vitesi yükseltti ve amiral gemisi modelinde Android 14​ tabanlı One UI 6.0'u test etmeye başladı. Aşağıdaki ekran görüntüsünde test sürümünün “B” ile başladığını görmek mümkün.  Tam test yazılımı ise S918BXXU1BWE2. 

Z FOLD 4 VE Z FLİP 4 İÇİN DE TESTLER BAŞLADI

S23 serisine ek olarak aynı uygulamada, Z Flip 4 ve Z Fold 5 için de One UI 6.0 testlerinin başladığı ortaya çıktı. Sırasıyla Z Fold 4 yazılım sürümü F936BXXU2DWE1, Z Flip 4'ün ise F721BXXU2DWD7  olarak bildirildi.

HANGİ YENİLİKLER GELECEK

One UI 6.0, geliştirilmiş gizlilik kontrolleri, uygulama uyku modu, kayan ekran görüntüleri, tek elle kullanım modu ve daha fazlası gibi Android 14 ile birlikte gelen tüm yeni özellikleri ve geliştirmeleri içerek. Ek olarak Samsung, One UI 6.0'a daha iyi veri senkronizasyonu ve Samsung'un akıllı telefonları, tabletleri, akıllı saatleri, TV'leri ve dizüstü bilgisayarları arasında kullanım gibi kendi özel özelliklerini ekleyecek.

Kaynak: Sammyfans
Yerelleştirme: Okan Güleş

Kaynak: sammyfans
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...