Tgrt Haber

Samsung’dan iPhone 15’e rakip: Galaxy S24 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Biz.sbs.co
03 Kasım 2023 20:51 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 20:54
Samsung’dan iPhone 15’e rakip: Galaxy S24 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Apple, iPhone 15 ile akıllı telefon pazarında hünerlerini sergilerken bir hamle de Samsung cephesinden gelecek. Üst düzey özelliklere sahip olacak Galaxy S24 serisinin tanıtım tarihi belli oldu.

Mobil sektör, geçtiğimiz aylarda Apple’ın iPhone 15​ serisi ile hareketililik kazandı. Pahalı fiyatına rağmen yine büyük ilgi toplayan iPhone 15 serisi, dünya çapında iyi bir satış başlangıcına da imza attı. Ancak iPhone 15’in en iddialı rakiplerinden biri daha yolda. 

Samsung​, uzun süredir üzerine çalıştığı Galaxy S24​ serisini tanıtmak için artık gün sayıyor. Teknik detayları gün yüzüne çıkan bu telefonlar için tanıtım tarihi de belli oldu. Peki Galaxy S24 ne zaman tanıtılacak?

GALAXY S24 SERİSİNİN TANITIM TARİHİ BELLİ OLDU

Biz.sbs.co isimli Koreli internet sitesi, Samsung'un 17 Ocak 2024 tarihinde yeni bir Galaxy Unpacked sunumu düzenleyeceğini, etkinlik kapsamında da Galaxy S24 serisinin tanıtılacağını bildirdi. 

Sunumun ABD'nin San Francisco​ kentinde gerçekleşeceği de yine paylaşılan bilgiler arasında. Eğer bilgiler doğru ise Samsung, Galaxy S24 ailesini Galaxy S23 serisinden birkaç hafta daha önce tanıtmış olacak. Hatırlarsınız Galaxy S23 serisi Şubat ayında resmiyet kazanmıştı. 

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonları; Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra modellerinden oluşacak. İşlemci tarafında ise iki farklı yonga seti göreceğiz. Bazı pazarlarda Snapdragon 8 Gen 3 bazısında ise Exynos 2400 işlemci yer alacak. 

Kaynak: Biz.sbs.co

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...