Tgrt Haber

Son dakika | Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Her an açılabilir

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ağustos 2024 15:56 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 16:26
Son dakika | Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Her an açılabilir

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen Instagram platformuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Instagram'ın her an açılabileceğini söyleyen Bakan Uraloğlu, "Ufak ayrıntılar kaldı, açalım istiyoruz" dedi.

BTK​ tarafından erişim engeli​ getirilen Instagram​, açılacak mı? Platformun ne zaman erişime açılacağı bilinmezken engelin ne zaman kaldırılacağının Instagram'ın tutumuna bağlı olduğu ifade ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı BakanıAbdulkadir Uraloğlu​, son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Instagram'ın her an açılabileceğini belirten Bakan Uraloğlu, ufak ayrıntıların kaldığını söyledi. Bakan Uraloğlu, kapatma gayretinde olmadıklarını ancak hassasiyetleri olduklarını vurguladı. 

Son dakika | Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Her an açılabilir - 1. Resim

"MUTABIK KALINDIĞI ZAMAN ANINDA ERİŞİME AÇILACAK"

Bir şirketin nasıl kuralları varsa ülkenin de kuralları ve kanunları olduğunu söyleyen Bakan Ulraoğlu, "Bunları uygulamak istiyoruz. Biz esasında daha kısa çözeriz diye düşünüyordum ama şu ana kadar olmadı. Mutabık kalındığı zaman anında erişime açılacak" diye konuştu.

"BAŞKA PLATFORMUN KAPATILMASIYLA İLGİLİ BİR SÜREÇ YOK"

Çokça tartışılan diğer platformlardan biri olan Tiktok ile ilgili de konuşan Bakan Ulraoğlu, "Başka platformun kapatılmasıyla ilgili bir süreç yok" ifadelerini kullandı.

#-2966122,2966121,2966117,2965849#

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...