Tgrt Haber

Tasarım harikası Nothing Phone (2) tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

12 Temmuz 2023 11:53 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 11:54
Tasarım harikası Nothing Phone (2) tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Nothing Phone (2) özellikleri ve fiyatı resmi olarak açıklandı. Şeffaf görünümlü arka kapağa sahip olan telefon, ne özellikler sunuyor? İşte detaylar...

Nothing, ikinci nesil telefon modeli olan Nothing Phone (2) özellikleri ve fiyatını, düzenlediği bir etkinlikte açıkladı. Nothing Phone (1) modeliyle benzer bir tasarım anlayışına sahip olan akıllı telefon, yine şeffaf görünümlü bir arka kapakla geliyor.   

İlk olarak, Nothing Phone (2), güçlü bir performans sunmak için Qualcomm'un sekiz çekirdekli Snapdragon 8+ Gen 1​ işlemcisini kullanıyor. 4 nanometre teknolojisiyle üretilen bu işlemci, Adreno 730 grafik birimi sayesinde yüksek performans gerektiren oyunlarda tatmin edici bir deneyim sunuyor.

NOTHİNG PHONE (2) ÖZELLİKLERİ

Telefonun ekranı 6.7 inç boyutunda ve 1080 x 2400 çözünürlüğe sahip. AMOLED panel teknolojisi kullanılan bu ekran, canlı ve net görüntüler sunmanın yanı sıra 120 Hz yenileme hızıyla daha akıcı bir deneyim vadediyor. Ekran ayrıca HDR10+ teknolojisini destekliyor ve 1600 nit'e kadar parlaklık seviyesine çıkabiliyor.

Phone (2)'nin kamera​ sistemi oldukça güçlü. Sony IMX890 sensörlü 50 Megapiksel ana kamera, f/1.9 diyafram açıklığıyla gelirken, Samsung JN1 sensörlü ikinici 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera f/2.2 diyafram açıklığına sahip. 32 Megapiksel çözünürlükteki ön kameraysa Sony IMX615 sensörden güç alıyor.

Tasarım harikası Nothing Phone (2) tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Telefon, Android 13 tabanlı özelleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü olan Nothing OS 2.0 ile çalışıyor. Şirket, Nothing Phone (1)'de olduğu gibi, Phone (2)'de de 3 büyük Android işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl boyunca güvenlik güncellemesi sunacağına söz verdi.

Nothing Phone (2), 45W ile şarj olan 4.700 mAh kapasiteli bataryayla kutudan çıkıyor. Ayrıca 8 GB veya 12 GB RAM seçenekleri ve 128 GB veya 256 GB depolama opsiyonlarıyla satın alınabiliyor.

Nothing Phone (2) ile telefonun arka tarafındaki LED ışıklandırma sistemi de geliştirildi. Ayrı ayrı kontrol edilebilen 33 LED parçasına sahip olan mobil cihaz, en büyük LED'ini, ses seviyesi göstergesi ve şarj etme esnasında yakıyor.

NOTHİNG PHONE (2) FİYATI

Nothing Phone (2), 599 dolarlık ön sipariş fiyat etiketiyle ABD ve Avrupa pazarında bu hafta satışa çıkacak. Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Kaynak: GSMArena

Derleme: Ömer Faruk Doğan - TGRT Haber

Kaynak: GSMArena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...