Tgrt Haber

Uzun süren bekleyiş sona erdi: Roblox’un PlayStation’a geleceği tarih belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Mirror
10 Ekim 2023 10:50 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 10:53
Uzun süren bekleyiş sona erdi: Roblox’un PlayStation’a geleceği tarih belli oldu

2006’da başlangıç olarak PC’de çıkış yapan Roblox, mobil ve Xbox’ın ardından nihayet PlayStation 4 ve PlayStation 5 için de geliyor. Tarih belli oldu.

Oyunseverlerin uzun yıllardır PS konsolları için beklediği Roblox​, uzun bir aranın ardından nihayet geliyor.

2066’da PC için çıkış yapan ve daha sonra mobil ile Xbox’a gelen popüler oyun​, nihayet PlayStation​ oyuncularıyla kavuşmaya da çok yakın.

ROBLOX’UN PS4​ VE PS5​ İÇİN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Mirror’un aktardığına göre Roblox, bu hafta PlayStation’a gelecek. Peki oyunu ne zaman oynamaya başlayabilirsiniz? 

Roblox'un PlayStation'da 10 Ekim Salı günü yayınlanacağı geçtiğimiz ay Roblox'un kıdemli direktörü Thai Bui tarafından doğrulandı

Ancak, Roblox veya Sony tarafından kesin bir çıkış zamanı verilmedi. Bununla birlikte, PlayStation Store genellikle 10:00 - 2:00 BST / 5:00 - 9:00 EDT / 2:00 - 7:00 PDT arasında güncelleniyor, bu nedenle Roblox'un 10 Ekim Salı günü 12:00 BST / 7:00 EDT / 4:00 PDT civarında piyasaya sürülmesi muhtemel. Bu, Türkiye saati ile akşam 20.00’da olabilir.

Uzun süren bekleyiş sona erdi: Roblox’un PlayStation’a geleceği tarih belli oldu

ROBLOX NEDİR?

Roblox, MMO ve oyun oluşturma platformu olarak da kullanılabilen çevrimiçi çok oyunculu bir oyun olarak piyasada yer alıyor. Kullanıcılar, diğer kullanıcıların satın alması veya oynaması için kendi eşyalarını, görünümlerini ve oyunlarını oluşturabilir. Roblox'taki bazı hayran yapımı oyunlar Counter Strike ve Among Us gibi diğer oyunların yeniden oluşumudur. Bu arada, Roblox'ta oyun geliştiren Gamefam'dan, bir Roblox oyununda görünmesi için Sonic the Hedgehog'u lisanslayan SEGA'ya kadar bazı şirketler diğer oyunları tanıtmak için Roblox'a gittiğini de belirtelim.

Kaynak: Mirror
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...