Tgrt Haber

WhatsApp Web için sürpriz yenilik: Merakla bekleniyordu, nihayet kullanıma sunuldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Wabetainfo
28 Aralık 2023 16:37 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 16:39
WhatsApp Web için sürpriz yenilik: Merakla bekleniyordu, nihayet kullanıma sunuldu

Meta, anlık mesajlaşma servisi WhatsApp’ın, web sürümü için uzun zamandır beklenen bir özelliği devreye aldı. Şu anda sınırlı sayıda kullanıcı yeni özellikten faydalanabiliyor.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp​, mobil versiyonlarında sayısız özelliğe kavuştu. Son yıllarda Meta’nın uygulamaya getirdiği yenilikler kullanıcının beğenisini kazanırken, şimdi ise web sürümündeki eksiklikler de gideriliyor.

Bu kapsamda Meta​, WhatsApp Web​ sürümü için geç de olsa yeni özelliğini devreye aldı. Bir süredir test edilen durum paylaşma, sınırlı sayıda kullanıcı dahilinde de olsa kullanıma sunuldu. Artık mobil uygulamada olduğu gibi artık WhatsApp Web üzerinden de durum paylaşılabiliyor.

WHATSAPP WEB’E DURUM PAYLAŞMA ÖZELLİĞİ GELDİ

WABetaInfo’nun aktardığına göre WhatsApp durum paylaşma özelliği şu an beta kullanıcıları tarafından kullanılabilir durumda. Fotoğraflar, yazılar ve videoları tıpkı mobildeki gibi WhatsApp Web üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Şu anda sınırlı sayıda kullanıcıya sunulan yeni WhatsApp durum desteği, tüm kullanıcılar için önümüzdeki günlerde aktif edilecek. 

Kaynak: Wabetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...