Tgrt Haber

WhatsApp'a uzun zamandır beklenen özellik geliyor! Artık kişileri bulmak çok daha kolay olacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Wabetainfo
04 Şubat 2024 11:07 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 11:08
WhatsApp'a uzun zamandır beklenen özellik geliyor! Artık kişileri bulmak çok daha kolay olacak

Meta, anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için uzun zamandır beklenen bir özelliği daha devreye alıyor. Söz konusu özelliğe ilişkin ilk ekran görüntüsü paylaşıldı.

Geçen yıl sunulan özelliklerle ses getiren WhatsApp​, 2024'te de vites düşürmedi. 

Meta'nın popüler mesajlaşma​ uygulaması giderek daha kullanıcı dostu hâl alıyor. Sohbet filtreleme, Kanallar, Anketler, Ekran paylaşımı daha birçok yeniliği kullanıcıyla buluşturan WhatsApp, buna son olarak 'Favori Kişileri'i eklemeye hazırlanıyor.

WHATSAPP, FAVORİ KİŞİLERİ SEÇMENİZE İZİN VERECEK

WhatsApp şu anda küresel kullanıcı tabanının gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için yeni özellikler test etmeye devam ediyor; iOS​ için en son WhatsApp beta 24.3.10.70 güncellemesi ile şirketin şu anda kullanıcıların daha rahat bir arama​ yerleşimi için favori kişileri belirlemesine olanak tanıyan yeni bir özellik test ettiği ortaya çıktı.

WhatsApp'a uzun zamandır beklenen özellik geliyor! Artık kişileri bulmak çok daha kolay olacak - 1. Resim

Bu özellik, kullanıcıların favori kişilerini seçmelerine ve aramaların üst kısmında görüntülemelerine imkan sağlayacak. Böylece favori kişiler doğrudan aramalar sekmesinden kolayca aranabilecek. Yukarıdaki ekran görüntüsü bu özelliğin nasıl olacağını kısmen de olsa gösteriyor.

Şu anda iOS cihazlarda test edilen Favori Kişiler, önümüzdeki günlerde Android için de test sürecine dahil edecek. Testlerin tamamlanmasının ardından kararlı olarak sunulması bekleniyor.

 

Kaynak: Wabetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...